Zeer tevreden over dit autobedrijf.

keurig autobedrijf en prima geholpen

wij zijn hier prettig geholpen. auto stond op tijd klaar voor proefrit en personeel wist dat we kwamen. bij ophalen idem. auto stond klaar en afwikkeling was snel en netjes geregeld.

Geweldige garage, zeer klantvriendelijk

Ik heb daar een Kia Niro uit 2018 gekocht, een prachtige auto, geweldig en klantvriendelijk werd ik geholpen. Na enkele dagen zag ik pas dat er 3 kleine deukjes in mijn dak zaten. Dit had ik bij de aankoop niet gezien, na telefonisch contact te hebben gehad met autobedrijf Valkenburg, kon ik zonder meer langs komen, om deze deukjes te laten verwijderen, geheel kosteloos, geweldig. En werd mij vertel, als er nog iets is, kom maar langs, dus voor mij, een garage met geweldige service.

Zoals gewoonlijk: prima service!

Snelle en correcte hulp!

Met een kapotte voorlamp, snel en correct geholpen.

Heel top

Goede en snelle service

We zijn al jaren klant en erg tevreden

Goede service. Staan gelijk klaar en nemen problemen serieus. Komen auto zonodig bij klachten thuis ophalen. Bij aankoop tweedehands auto is hij perfect schoongemaakt!

Klantvriendelijk betrouwbaar bedrijf

Op aanraden van vrienden van ons Autobedrijf Valkenburg gebeld. Super geholpen met een gebroken multieriem. Auto binnen een dag gerepareerd. Hebben er zeker een vaste klant bij.

Helemaal goed

Snel en goed geholpen

Prettig in de omgang en snelle afhandeling van de reparatie.

Super contact en een betrouwbare garage!

Doen Al langer dan 20 jaar zaken

Autobedrijf Valkenburg bied goede service. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Zeer vriendelijk

Wij worden altijd heel goed geholpen.en zeer vriendelijk,wat je ook maar vraagt, wij zijn zeer tevreden

Super bedrijf, je wordt snel geholpen.

Wat er wordt afgesproken komen ze ook na!

Keurige en vlotte bediening.

Goede service en vriendelijk

Jha een bedrijf waar ik een goed gevoel bij heb heb veel plezier van me auto en zou graag me auto in onderhoud houden

Goeie servive

Goeie service en klantvriendelijk

Mijn auto was stuk en kon dezelfde middag nog gemaakt worden. Top!

Goede autogarage met vriendelijk personeel en goede service

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze autogarage. Voor de eerste keer een auto gekocht en goed geholpen. Ondanks diverse problemen met de auto hebben ze het probleem telkens netjes en goed opgelost onder garantie. Goede service en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen de garage aanraden.

Prima bedrijf

Heel goed en georganiseerd bedrijf! Vakmensen en houden zich aan de afspraak!

Geweldige service en grote gastvrijheid.

Grote kundigheid en kennis van zaken.

Klantgericht, vakmanschap en goede service

Ik kom al vele jaren bij Autobedrijf Valkenburg. Onderscheid zich van de dealergarage door goede service, betrouwbaar en vakmanschap. Een aanrader voor iedere autorijder

klantgericht en een hoge servicegraad.

staan altijd voor je klaar en voelen met de klant mee. Alvorens grote reparaties worden uitgevoerd overleg en goedkeuring van de klant. Voordeel van een kleinere organisatie.

Professioneel en vriendelijk

Ze staan direct voor je klaar en helpen deskundig.

Uitstekende service, goede kwaliteit en mooie prijs!

Auto is een dag klaar, krijgt een goed vervoersmiddelen mee. Service word gedaan tegen goede prijs. Zijn goed te bereiken.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om