Een betrouwbaar bedrijf met goede service

Op al mijn vragen hebben ze een duidelijk en eerlijk antwoordt.

Goed geholpen, geen gedraai en gauw gefikst

Goed geholpen, geen gedraai en gauw gefikst

Super snel geholpen.

Fijn contact. Alles snel en goed geregeld.

klantgericht en klantvriendelijk.

to the point.

Klantvriendelijk en deskundig

Ben al bijna 20 jaar klant bij garage bedrijf Valkenburg, en ben zeer tevreden met de uitgevoerde onderhoudsbeurten en reparaties. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. En ik hoop dat ik nog vele jaren mag genieten van hun diensten. Het is dan ook aan te bevelen, om eens een bezoek te brengen aan dit garage bedrijf.

Goed.

Een goed bedrijf met goede services!

Kies voor betrouwbaar, kies voor Autobedrijf Valkenburg!

Al jaren ben ik klant bij Autobedrijf Valkenburg en ik hoop er ook niet meer weg te gaan. Mijn ervaringen samengevat: de medewerkers staan altijd (direct) voor je klaar, ze komen afspraken na, ze zijn vriendelijk, als je vragen hebt worden die duidelijk beantwoord, je wordt goed geïnformeerd, je kunt er binnen de openingstijden op elk moment binnen vallen, enz. enz. Echt een betrouwbare firma die waar maakt wat ze zeggen. Ze zijn flexibel, ze bellen voor ze starten met een reparatie altijd over de kosten als die vooraf niet duidelijk zijn. En niet te vergeten ze zijn goed in het leveren van maatwerk! Houden echt rekening met de wensen van de klant. En de koffie smaakt bij Valkenburg altijd naar meer! Ik zou niet weten wat een klant nog meer zou kunnen of willen wensen! Dus van harte aanbevolen! Als je er eenmaal klant bent wil je gewoon nooit meer weg! Toch nog één vraagje: komt het eindejaars-erwtensoep-aanbod nog weer terug?

Goede service en word duidelijk verteld wat er gerepareerd moet!

Super service, altijd duidelijk en netjes. Goede kwaliteit werk. Altijd zeer tevreden!

Zeer tevreden.

Geen klachten en lekkere koffie. Kan geen nadelen vinden. Vriendelijk personeel.

Klantgericht en no - nonsense

Een team wat goed op elkaar is ingespeeld. Altijd prettig contact. Alles wordt in overleg gedaan. Goede deals (zowel aan- en verkoop) gemaakt met Valkenburg.

Goede service.

Had een auto gekocht. Binnen 4 weken ging er een lager stuk. Keurig binnen garantie gerepareerd. Top service.

Fijn dat er meestal meteen tijd is, zeker voor de kleinere dingen

We zijn al vele jaren klant bij autobedrijf Valkenburg, we spreken dus uit ervaring als we zeggen dat je altijd goed geholpen wordt ....

Zeer klantvriendelijk

Er wordt goed geluisterd naar de klant. Altijd problemen en onderhoud goed en effectief uitgevoerd. Prettige manier van werken en communicatie.

Vertrouwen, eerlijk en behulpzaam

Vaste klant en worden altijd trouw geholpen. Zowel voor een Apk als voor reparatie we gaan altijd tevreden met onze auto naar huis. Door de jaren heen ook al wat auto’s gekocht bij deze garage en nooit spijt gehad. Dank voor al jullie hulp

top bedrijf

ik ging voor een grote beurt maar volgens Valkenburg is dat vorig jaar gedaan en was niet nodig een kleine beurt was genoeg en andere voor komende dingen worden in overleg gedaan

geweldig bedrijf

probleem met auto even Valkenburg bellen en men zoekt direct naar een oplossing hele fijne medewerkers

Goed geholpen

Zeer goed en klantvriendelijk

Ga zo door!

Fijn bedrijf

Duidelijke communicatie. Eerlijk en fijn bedrijf om een auto te kopen of heen te brengen voor reparatie of onderhoud.

Zoals altijd tevreden

Zeer tevreden, nette medewerkers. Fijn dat je gebeld wordt als de auto klaar is en je altijd een leenfiets kunt krijgen. Onderhoud gebeurd altijd netjes en je wordt altijd op de hoogte gesteld als er bijzonderheden zijn.

Super !!

Betrokken medewerkers, denken mee , super behulpzaam en gastvrij.

Altijd super service

Vriendelijk personeel Verstand van zaken en prijs en kwaliteit zijn in balans

Staan altijd klaar voor je

Vriendelijk Behulpzaam

Vriendelijk, vakkundig en meedenkend.

Mijn contact met dit bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om