Klantvriendelijk eenvoudig

Snel geholpen en klantvriendelijk bedrijf. praktisch en eenvoudig zodat de prijs laag kan blijven.

Het bevalt ons altijd goed

Wij zijn al zo lang klant,wij worden altijd heel goed geholpen, en zeer vriendelijk is het personeel.

Altijd perfect voor elkaar

Bij evt. aan te pakken punten wordt er netjes vooraf overlegd betreffende kosten en dergelijke.

Valkenburg combineert kwaliteit, klantgerichtheid, service én gezelligheid

Al jarenlang uitstekende ervaring met dit betrouwbare autobedrijf

Fijn autobedrijf!

Heldere en prettige communicatie, ook lastige storingen/klachten van de auto worden goed opgelost, goed vakmanschap!

Goede wijn behoeft geen krans.

Zeer tevreden.

Top service!

Altijd netjes geholpen

Wat ons betreft het beste autobedrijf van Veenendaal.

Wij zijn er al jaren vaste klant. Tot volle tevredenheid!

Top berdijf

Je voelt je klant

Nemen ruim de tijd , alles in overleg , zeer vriendelijk.

Top garage,eerlijk,betrouwbaar en komen hun beloftes na .

Prima vakgarage, Wij en onze zoons komen al jaren bij Valkenburg,om te kopen en voor de periodieke APK en beurten.

Prima bedrijf nette service

Net bedrijf klantgericht, altijd word je eerst gebeld over de evt kosten.

goede ervaring, anders was ik niet zolang bij u gebleven

zie bovenstaand

Snel netjes eerlijk

Snelle service bij de apk

Snelle service bij de apk. Er wordt goed mee gedacht.

Deskundigheid en persoonlijke service

Je wordt altijd goed geholpen. Staan je vriendelijk te woord.

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima.

Er wordt rekening gehouden met mijn geringe technische kennis. Meestal kan ik in de cantine wachten. Ik heb alle vertrouwen in Evert en zijn mensen mijn mijn emailadres is [email protected]

Altijd tevreden

Altijd tevreden

Attent en deskundig

Snel geholpen. Naar verhouding niet duur

Duidelijke maatregelen in Coronatijd.

Twee weken geleden had ik een afspraak voor de bandenwissel. Ik wist van te voren waar ik aan te was mbt. de Coronamaatregelen. Binnen wachten totdat de klus geklaard was ging deze keer dus niet. Ik kon een fiets lenen en ben boodschappen gaan doen terwijl de velgen verwisseld werden. Bij terugkomst was het gefixt. Ideaal. Bedankt!

Probleem binnen een uur gerepareerd!

Met de auto langsgereden omdat de airco niet werkte. Binnen een uur werkte hij weer en was het weer heerlijk fris in de auto!

fijne garage, vlot en goed

al jaren zijn wij klant en vinden nog steeds dat we goed geholpen worden, vriendelijk en direct als dat mogelijk is. kortom een goede garage die ik iedereen aan kan bevelen.

Fantastisch bedrijf. Geweldige service.

Fijne service. Er wordt netjes overlegd over reparatie. Prettige medewerkers. Kortom een fijn autobedrijf

Goed voor elkaar

Er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden als ik bel met een vraag of probleem. Er wordt meegedacht met mijn persoonlijke situatie. Valkenburg doet veel aan klantbinding. Ik ben nog steeds klant, al woon ik nu 30 kilometer verderop. Voor hun betrouwbare(!) service maak ik graag het ritje naar Veenendaal.

zoals altijd fantastisch

De auto was toe aan een APK en kleine beurt, dit was snel en vakkundig geregeld. Ik heb al jaren mijn auto bij Valkenburg in onderhoud en ben altijd tot volle tevredenheid geholpen. Er wordt meegedacht en als er anderen onderdelen vervangen moeten worden wordt er eerst telefonisch overlegd odat de rekening nooit onverwacht hoger uitvalt.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om