Een Top bedrijf. Waar je altijd terecht kunt voor wat dan ook.
Valkenburg is een erg prettig bedrijf, de mensen zijn betrouwbaar en eerlijk en komen hun afspraken altijd na. Vakmanschap en advies voeren de boventoon.
3x al een fijne ervaring met het aanschaffen van een andere auto gehad. Denken goed mee en na met wat je wensen e.d zijn. Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Ook voor onderhoud/APK enz. fijne ervaring mee.
Heb hier onlangs een occasion gekocht. Prima ontvangst.en behandeling.
super bedrijf! waar ik inmiddels mijn 4de auto heb gekocht en altijd super fijn en vertrouwd wordt geholpen. Ook voor onderhoud een aanrader.Ook de klantvriendelijkheid van de dames aan de balie, top! ga zo door! ik hoop nog jaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
onderhoud en koop andere auto
Fantastisch bedrijf altijd eerlijk! Goed geholpen bij aanschaf van me eerste autootje. Een absolute aanrader!
de eerste ervaring dat we bij valkenburg een auto aangeschaft hebben is positief.
zeer positief, prettige ontvangst, uitstekende aflevering van de auto
Prettig en eerlijk
zeer prettig en relaxt.
Service is echt top! Echt een aanrader!
Super bedrijf!!! Zeer snelle service. En doen wat ze beloven.
Net bedrijf met goede en snelle service.
Goede ervaringen, ik heb maar een 8 gegeven, maar het zal ook best meer kunnen zijn.
Geweldig bedrijf!
Prima ervaringen met Valkenburg. Denken met je mee. Zoeken zonodig tweedehands onderdelen.
Ik werk zelf bij autobedrijf Stern ,en ik moet toegeven de service en het afleveren van de auto was uitstekend. ik zal dit bedijf zeker aanraden bij anderen.zelfs mijn kinderen waren enthousiast van de service.Auto bedrijf Valkenburg krijgt van mij een volle 10
Planckstraat 2
3902 HS Veenendaal
Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om