Dit bedrijf heb ik ervaren als een betrouwbaar bedrijf. De verkoper begreep de klant, dacht mee waar nodig was en kwam zeer correct over.
Prima autobedrijf. Goede service, men is snel en kundig.
Vorige week zaterdag heb ik mijn auto gekocht bij Valkenburg. Hoe het dak werkte wist een personeelslid, deze was niet aanwezig. Ik kon de week erna terug komen om het uit te laten leggen. Dit is gebeurd, die middag probeerde ik het dak zelf uit. Helaas deed ik het verkeerd en ben ik naar Valkenburg gereden. Daar werd ik gelijk geholpen en werd het mij nog een keer uit gelegd. Prima dus
Zeer goede service, en kwaliteit.
Autobedrijf Valkenburg is nog een bedrijf met onvervalste ouderwetse service. Daarvoor wordt niet extra gerekend. De prijs zoals die tot nu toe aan ons berekend is vormt altijd weer een aangename verrassing. Topbedrijf... Ga zo door!
Prima bedrijf en doet wat het belooft. Eigenaar komt niet altijd even sympathiek over als het wat druk is.
Na een zoekopdracht is hard gewerkt door de firma om een auto te zoeken die past in ons profiel.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. alleen had ik duidelijk gevraagd om een telfoontje als de kosten hoger zouden zijn dan 100,-. Die heb ik helaas niet gehad, de reparatie was al uitgevoerd. Verder helemaal tevreden over dit bedrijf!
Een zeer professionnel en klantvriendelijk bedrijf die vakkundig zijn en afspraken nakomen. Ik ben zeer tevreden over dit autobedrijf.
Zeer goed. Heel klantgericht en een goede service. De tweede, zeer betrouwbare, auto bij Valkenburg gekocht.
Ik heb onlangs een occasion Renault gekocht bij autobedrijf Valkenburg en heb hier een uitnemende service verlening ervaren. Ik ben op alle vlakken keurig geholpen. Dit maak je niet vaak mee een dikke 10 je maakt dit niet vaak meer mee. Dit bedrijf is een aanrader om je (gebruikte) auto te kopen. Ik zelf kom er zeker terug als ik er weer aan toe ben
Prettig bedrijf, persoonlijke aandacht, goed advies.
Planckstraat 2
3902 HS Veenendaal
Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om