In 1 woord een top bedrijf.....

3 weken geleden mijn auto ingeruild voor een vw golf.. 1. Klantvriendelijk (10) 2. Behulpzaam (10) 3. Vertrouwen (10) 4. Meedenkend (10) 5. Vakkennis (10)

Deskundig en betrokken

Hoewel geen dealer van een bepaald automerk, is het duidelijk dat Autobedrijf Valkenburg van alle merken thuis is. Het ontbreekt niet aan deskundigheid. De kleinschaligheid van het bedrijf en de informele sfeer doet weldadig aan vergeleken met de opgepoetste showrooms en recepties elders.

Goed en uitstekend geholpen

Goed geholpen met zoeken naar nieuwe auto

Altijd fantastische goed geholpen

Heb niets anders als lof over Auto garagebedrijf Valkenburg, de goede service en altijd even vriendelijk medewerkers.. Ben echt te vrede en als er iets is met de auto zorgen ze der altijd voor ook al zijn ze officeel dicht, kan ik toch terecht behalve op zondag natuurlijk.. Zeker een aanrader voor iedereen.

Denkt mee!

Gewoon, normaal fijn. Heerlijk om zaken mee te doen.

Uitstekend personeel

Altijd vriendelijk en professioneel geholpen.

geweldig bedrijf

een geweldig en fijn bedrijf zoekt altijd samen naar een oplossing, hele fijne en goede monteurs, als je belt vriendelijke mensen die je te woord staan

Uitstekend advies en service!

We zitten al jaren bij Valkenburg, meerdere malen hebben ze ons uitstekend geholpen. Ditmaal moesten we sneller dan gedacht een nieuwe auto, Autobedrijf Valkenburg adviseerde hier goed in en schakelde snel als dat nodig was! Ook de service hierbij was uitstekend! Tot de volgende keer!

Top bedrijf en heel vriendelijk.

Heel netjes geholpen met de aan koop van onze ”nieuwe” auto.

Perfect. Zoals altijd

Tip: omdat ik van ver moet komen is het fijn om een telefoontje te krijgen als reparatie o.I.d wat uitloopt. Dat het wat uitloopt kan altijd gebeuren natuurlijk maar wachten is dan wat overbodig.

Nette degelijke garage aardige mensen.

Auto nog geen klachten dus geen ervaring met oplossen ervan.

Ontzettend fijn, zeer goed en eerlijk autobedrijf!

Onze eerste auto gekocht bij Autobedrijf Valkenburg! Ontzettend fijn en snel geholpen. Goede en eerlijke service. We zijn er heel blij mee en komen graag nog eens terug!

Superlatieven schieten tekort

Onlangs m'n 3e auto gekocht bij dit uitermate betrouwbare bedrijf. Kenmerken van Autobedrijf Valkenburg zijn de 100% betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Superlatieven schieten tekort om dit bedrijf een dikke pluim te geven!

Betrouwbare zaak met prettig contact

Er wordt snel meegedacht en gehandeld. Ze zijn duidelijk en transparant.

Heel goed

Heel goed geholpen bij het inruilen van mijn VW Polo voor een VW Up

Goede service, gemoedelijke sfeer

Een occasion gekocht. Na een proefrid is de auto keurig in orde gemaakt en de afhandeling verliep geheel volgens afspraak. Dit autobedrijf kwam zeer klantvriendelijk over.

Service gericht

Mijn ervaring was positief. Ze ons goed geholpen. Auto doet het nog steeds (knipoog) geen nare ervaring nog gehad. Hopelijk staan ze klaar indien nodig

Geweldig en net bedrijf

Ik vindt het super bedrijf wij hebben een auto gekocht we zijn super netjes geholpen en goede service echt een aan raden voor iedereen stam

Al bijna 25 jaar onze vaste auto-leverancier en onderhouds-adres

Geen enkel moment getwijfeld of we ergens anders moesten kijken. Altijd goede service en wordt er volgens afspraak gewerkt. Kortom, geen betere te vinden.

Eerlijk en betrouwbaar autobedrijf, ze doe wat ze beloven ongeacht de prijsklasse. Nette afgeleverde auto opgehaald, de volgende auto zou ik hier zo weer kopen

Super geholpen

Heb hele goede ervaringen met jullie Jullie hebben mij super goed geholpen met een andere auto en heb er veel plezier van

fantastisch geholpen!

In mijn zoektocht naar een nieuwe auto denken ze heel goed en gericht mee, de service is uitmuntend. Ik ben erg tevreden.

Gewoon en geweldig

Ondanks de in vergelijking met anderen geringe omvang van het bedrijf is sprake van professionaliteit op allerlei gebied, zowel in de verkoop als in de werkplaats. Vooral het eenvoudige spreekt me aan. Ook de betrokkenheid bij de klant doet weldadig aan.

Leuke Ford fiesta prima overeenkomst

Gelijk bij aankomst al een erg prettig gevoel!

Voor het eerst hier een paar maanden geleden een auto gekocht. Tevreden over de service, paar kleine dingetjes met de auto maar allemaal tot op heden keurig opgelost . Tevreden klant zover.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om