prima, je wordt goed geholpen. het personeel is attent en servicegericht. de telefoniste weet direct om welke auto het gaat als je je naam genoemd hebt.
Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant. Nog nooit voor verrassingen komen te staan. Zeer correcte afhandeling van onderhoud, reparatie, garantie en aanschaf. Fijne monteurs die weten waar ze het over hebben en altijd voor je klaarstaan. Afspraken worden altijd netjes nagekomen. Uitstekende service voor een betaalbare prijs!
We worden altijd correct, vriendelijk en met verstand van zaken benaderd.
Al jaren een goed en vertrouwd adres. Geen onnodige poespas en verkooppraatjes. Recht door zee !!
Altijd goede service, klantvriendijk goed advies.
Ik ben al bijna 20 jaar klant bij dit bedrijf,en het bevalt mij uitstekend.en ik vertel het ook door aan meerdere mensen.
een bedrijf waar ik als het nodig is graag na toe gaat en waar ik veel vertrouwen in heb om me auto daar achter te laten voor de apk of reparatie. zo,n goede reparatie service en klantvriendelijkheid.
De leiding en monteurs staan altijd voor je klaar. Ze zoeken naar mogelijkheden om de reparaties snel en goed uit te voeren. Houden ook de kosten voor de klant zo laag mogelijk door naar een gelijkwaardig alternatief te zoeken. Kortom een fijne garage waar je voor een dure hobby als autorijder niet met gekromde tenen naar binnengaat.
/ben erg tevreden over ht autobedrijf van Valkenburg. Mijn auto gebracht een leenauto terug gekrgen en vanmiddag gebeld dat mijn auto weer klaar is.
altijd bereid om te helpen taan altijd klaar
Wij zijn al jaren klant bij Valkenburg en zijn heel tevreden, zowel bij aanschaf als voor onderhoud. Net weer een auto bij Valkenburg gekocht...
Prima ervaring. Klantvriendelijk. Mogelijkheid tot leenauto.
Ik heb inmiddels twee keer een occasion gekocht bij dit bedrijf, en dat is goed bevallen. Ik word altijd correct behandeld, als ik een probleem heb met mijn auto. Er wordt goed met me meegedacht, zodat ik ook altijd met mijn auto naar mijn werk kan gaan. Voor kleine dingen kan ik zelfs meestal zonder afspraak terecht.Ik ben erg tevreden.
Planckstraat 2
3902 HS Veenendaal
Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om