Wij hebben goede ervaringen. Klanrvriendelijk. Goede service Ten alle tijd bereid om je te helpen, alleen als het te druk is moet je soms enige tijd wachten.
Nette correcte behandeling. Kan makkelijk via internet een afspraak maken. Vriendelijk personeel
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ik heb hier onze auto\'s al jaren in reparatie. Mocht ik plotseling een spoedreparatie hebben dan kan ik altijd terecht. Ook voor de man die zelf reparaties wil uitvoeren kan voor info terecht.
Prima klantenservice, hartelijke mensen.
Mijn ervaringen met jullie zijn zeer positief. Klantvriendelijkheid, enthousiastme, deskundigheid zijn de belangrijkste kenmerken voor jullie bedrijf. Wat ook belangrijk is de juiste prijs en kwaliteitverhouding. Je krijgt echt het gevoel van wederzijds vertrouwen, dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik gekozen heb voor jullie garagebedrijf.
erg goed
Klanvriendelijk en eerlijk behandeld. goede service en altijd een belletje als er iets duurs gerepareerd moet worden.
Kende het bedrijf van 7 jaar geleden, toen we daar een auto kochten. We wilden een nieuwe auto en keken of er een auto was, die ons aanstond. Die was er niet. Echter werd direct een zoekactie op touw gezet en binnen een paar dagen konden we uit 5 auto\'s kiezen, waarvan het er 1 geworden is.
Wij hebben uitstekende ervaringen met dit bedrijf! Altijd vriendelijk; bereid om mee te denken en een goede service!
Altijd naar tevredenheid geholpen, eerlijk en samen naar beste oplossing zoekend, men denkt met klant mee, dat waarderen wij ten zeerste.
Voor het eerst bij Garage Valkenburg geweest omdat ik door een kapotte waterpomp niet verder kon rijden. Ondanks drukte werd de reparatie ingepland en was er een leenauto beschikbaar. De eerste indruk is goed.
wij hebben een hele goede ervaring met autobedrijf valkenburg alles word gedaan zoals afgesproken
Planckstraat 2
3902 HS Veenendaal
Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om