Vakkundig Betrouwbaar vriendclijk behulpzaam vooral eerlijk Een prettig bedrijf om je \"gouden koets\" aan toe te vertrouwen voor onderhoud, reparatie ed. of om een betrouwbare occasion aan te schaffen. Prijs / kwaliteit is prima !
Zeer prettig om bij dit bedrijf klant te mogen zijn. ZEER service gericht, al is de \"wachtruimte\" wat klein toch een aanbeveling voor wie een BETROUWBARE garage zoekt! in zowel verkoop als reparatie. Tot nu toe de enige garage waarbij ik niet het gevoel heb dat het \"sjaggeraars\" zijn of \"op zoek zijn\" naar slechte dingen van een auto om eraan te verdienen! Altijd zeer vriendelijk (iedereen!) en nogmaals SERVICE GERICHT. Voel me echt thuis en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Ik heb de 2x 50 KM rijden er dik voor over. De volgende auto gaat zeker weer hier als eerste gezocht worden.
Goede ervaring met dit bedrijf aanbevelends waardig
Prima.
Een goede service. Eerder was ik al langs geweest, met de vraag of mijn velgen wel goed vast zaten. Dit werd kosteloos gecheckt. Daarna ben ik hier geweest voor een grote beurt en een APK. Ik werd duidelijk geinformeerd over de toestand van mijn auto, en wat er aan gebeuren moest.
afspraak is afspraak bij deze vakmensen. nu er een telefoniste aanwezig is, beter en sneller bereikbaar. service is prima en van een hoog gehalte. hulde dus. fijn dat er nog zo,n garage bestaat.
Betrouwbaar en klantvriendelijk
ik heb 100% vertrouwen in het bedrijf ,alles voor mijn auto laat ik door het bedrijf doen en als ik ooit weer een auto koop dan zal het bij jullie zijn. Ik ben een heel tevreden klant en zal altijd vol lof over het bedrijf sen aanbevelen.
Ik word altijd prima geholpen. Service is perfect.
We hebben reeds meerdere auto\'s bij dit bedrijf gekocht, en zijn hier erg tevreden mee. Toen onze auto vorig jaar gestolen was , hebben zij ons heel erg geholpen zodat wij toch op vakantie konden gaan . Een prima garage met vakkundige mensen en een uitstekende service!
Ik ben snel en vriendelijk geholpen!
Prettig in de omgang, betrouwbaar
Planckstraat 2
3902 HS Veenendaal
Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om