Prettig contact en communicatie. Snelle service.

Prettige contact en communicatie. Snelle service.

Zeer prettig geholpen, goede service en afspraken nagekomen.

Uitstekende ontvangst kreeg een mooi aanbod voor de in te ruilen auto. Auto werd keurig afgeleverd. Alleen de distributieriem was niet vervangen wat wel de afspraak was. Dat werd wat later alsnog uitgevoerd en niet moelijk over gedaan. Klein autobedrijf met persoonlijke service.

Zoals altijd weer super goed geholpen.

Zoals altijd pakken ze de werkzaamheden flexibel op en denken ze mee met mij als klant.

Service en vakkennis top.

Prima service. Vriendelijke en bekwame monteurs waar je je als klant de koning voelt.

Goede verhouding tussen prijs-kwaliteit

Men denkt praktisch mee en de kwaliteit van de service is goed

Deskundig en betaalbaar

Fijne betrouwbare zaak. Goed advies!

ik zou deze garage zonder twijfel aanraden!

Zeer goed en meedenkend garagebedrijf. Goede service, zeker betrouwbaar.

uitstekend

ik ben goed geholpen praatje een bakkie koffie gehad een mooi bedrijf ik raat het idereen aan ik geeft het ook overal door

Fijn, vriendelijk, meedenkend, professioneel, betrouwbaar

Ik wordt altijd professioneel geholpen, en vind mijn auto in vertrouwde handen.

kwaliteit en klantvriendelijkheid

klantgerichtheid door kleinschaligheid, prima werk en uitstekende service.

Klantgerichte benadering

Correct, deskundig, gastvrij,

Goed geregeld!

Weer goed geholpen en op ee hoogte gehouden van de gang van zaken!

Goede ervaring

Altijd snel en hoed geholpen

Netjes afgehandeld

Aanpassen trekhaak stekker zoals gevraagd en advies deze occasion netjes afgehandeld.

Vlotte en duidelijke service

Ik werd goed op de hoogte gehouden. Men deed wat men beloofde

1e keer: "bij het bedrijf": Word heel goed geholpen, tijdens mijn bezoek. En gingen tegelijk kijken wat het probleem mogelijk was. 2e keer: "thuis": Ook nu heel goed geholpen. Doordat mijn auto aan huis defect was, heeft het bedrijf de auto opgehaald en tevens een leen auto meegenomen voor mij. Service aan huis!!! Helemaal Top!!!!

Weer prima en snel geregeld!

APK zonder verrassingen

Perfect zoals altijd

Ondanks de drukte staan de mannen altijd voor je klaar

Fijn bedrijf, no nonsens.

Nette behandeling, komt afspraken na, denkt mee met de klant

Wederom goed en klantvriendelijkheid geholpen

Goede communicatie en oplossingsgericht.

Fijne garage met een hoog service-level

Onze auto is al enkele jaren in onderhoud bij Garage Valkenburg. Het contact met de medewerkers is erg prettig. Ze denken graag mee bij de aanschaf van een nieuwe auto, reparaties, leenauto's en alle andere zaken die bij het hebben van een auto komen kijken. We zijn lang op zoek geweest naar een betrouwbare garage, en die hebben we gevonden in deze!

26-11 Direct service uitgevoerd!

gestoorde electronica van de Peugeot 2008 adequaat verholpen. haal en breng service waarvoor dank !

Wij zijn altijd heel tevreden. Ook altijd geweest

Zie de topregel... Wij gaan echt niet naar een andere garage dan Valkenburg. Dat geldt voor zowel aankoop als onderhoud...

Kwaliteit is goed en service ook

De lijnen zijn kort , kwaliteit word gewaarborgd en service is ook goed! Een auto bedrijf waar je op aan kunt

Altijd goed.

Wordt altijd goed geholpen, met prima service.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om