Goede garage met vakbekwame monteurs

Ik ben al vele jaren klant bij Autobedrijf Valkenburg. Een betrouwbare garage.

eenprettige ervaring

I n deze mannenwereld word ik op een nette,aardige manier ontvangen. ondanks de drukte kan ik bijna altijd in de cantine wachten en Evert voorziet mij dan van koffie. Ze laten mij nooit voelen dat ik een klunzige,oude vrouw ben. mijn email-adres is:[email protected].

Vriendelijk en bekwaam.

Universeel garage met dealer prijzen

Auto aangeboden voor klein onderhoud en APK. Tot mijn verbazing zag ik de rekening met een bedrag dat ver boven de dealer prijs is. (rekening was niet klaar bij het ophalen van de auto, maar wordt toegestuurd via de mail) Kan niet zeggen dat dit bij een universeel garage hoort. Er zijn onderdelen vervangen zonder overleg. (waar uiteindelijk een credit op plaatsgevonden heeft)

Kom hier nu al een tijdje en bevalt prima

Zoals altijd geweldig.

Ik schrijf waarschijnlijk iedere keer hetzelfde maar ik ben heel blij dat ik klant ben bij Autobedrijf Valkenburg. Mijn auto wordt prima onderhouden en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Deskundig, betrokken en voortvarend

Het werk werd op vakkundige wijze uitgevoerd. De geplande afspraak werd stipt nagekomen. Het resultaat is prima.

Compleet. Netjes. Snel. Ervaren.

Zoals altijd werd ik ook deze keer snel en vakkundig geholpen. Mijn vertrouwde adres voor al mijn autoproblemen. Privé en zakelijk.

Uitstekende service, hier ben je een klant en geen nummer.

De afgelopen 5 jaar dat ik klant ben bij Autobedrijf Valkenburg heb ik als prettig ervaren . Men denkt met je mee en de service is uitstekend.

Goed en netjes!

Fijn geholpen en alles netjes

Weer super goed geholpen!

Eerlijk en betrouwbaar en geweldige goede service! Hartelijk bedank!!

Prettige mensen met uitstekende vakkennis en goevoel voor service. Top!e

Prettige mensen met uitstekende vakkennis

Prima geholpen

Vriendelijk personeel die goed werk afleveren en goed communiceren.

Super goede service!

Wanneer je problemen hebt met je auto en contact met hen opneem wordt je op een zeer vriendelijke en meedenkende wijze geholpen. Vakbekwame en zeer klantvriendelijk.

Service ten top!

Een appje gedaan omdat mijn kentekenplaat stuk was. Snel geholpen!

Betrouwbare partij

Afhandeling apk en beurt conform afspraak.

Super !

De achterband liep langzaam leeg. Ik had gevraagd hier naar te kijken. Wij hebben de auto nog niet zo lang en dit viel onder de garantie 2 nieuwe achterbanden want de achterbanden waren slecht en zo kunnen wij weer veilig de weg op ! Top bedrijf erg blij mee !

Zeer servicegericht.

Een probleem met het verwarmingssysteem is zeer servicegericht en snel opgelost. Ik kon de volgende dag al terecht voor de benodigde reparatie.

Uitstekende service en klantgericht

Ik heb al jarenlang hele goede ervaringen met Autobedrijf Valkenburg. Van harte aanbevolen.

Altijd goed!

Service van Evert en zijn medewerkers is altijd goed. Wij zijn al jaren klant. Denken mee, zijn vriendelijk en flexibel. Ook is er altijd tijd voor een klein klusje tussendoor (ruitenwissers vervangen bijvoorbeeld ;-). Fijn bedrijf! Henk en Miranda Heikamp Rhenen

Top garage

Wordt hier altijd vriendelijk en netjes behandeld. Goede service, denken met je mee. Vriendelijk personeel

Fijn meedenken!

Topteam dat met de klanten meedenkt en snel schakeld als je een probleem hebt. Aanrader!

Top bedrijf

Onze ervaring is , dat auto bedrijf Valkenburg klantvriendelijk behulpzaam en zeer correct is

Al jarenlang voel ik mij thuis bij hen

Vriendelijk, zorgzaam, oprecht en professioneel

Altijd uitstekende service!

Al jarenlang klant. Staan altijd voor je klaar. Kwalitatief en betrokken.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om