In 2000 heb ik een opel corsa gekocht bij jullie bedrijf. Hij was destijds vier jaar oud, inmiddels is ie dus 17 jaar. Elke zomer, voor ik met vakantie ga, breng ik hem voor een beurt en de keuring. Als ik weer terug kom van vakantie, haal ik hem op. Nog nooit is de rekening tegen gevallen. Jullie vervangen wat nodig is, meer niet. Zoals ze bij ons in Meijel zeggen: jullie jagen een mens niet het geld uit \"de tes\". En mijn ouwe bakkie: die heeft me nog nooit in de steek gelaten... Dankzij jullie goede en eerlijke zorgen!!
Goed geholpen, goede service, vriendelijk personeel, nemen de tijd voor een klant,luisteren goed naar de klant. Ben sinds kort klant bij van Ninhuys maar tot nog toe zeer tevreden.
dat ik direct met de auto terecht kon nadat ik gebeld had goede service
prima service!
Eerlijk en duidelijk in afspraken en vriendelijk personeel. Het volgende spreekwoord is zeer toepaselijk voor dit bedrijf. Zeggen wat u doet en doen wat u zegt.
Ik ben ongeveer 20 jaar klant bij ze,en heb volle vertrouwen in hun deskundigheid Je kan s,avonds en zaterdags terecht, en staan altijd voor je klaar. Ik ben zeer tevreden over dit kundig bedrijf.
Staan altijd voor je klaar en hebben een zeer goede service
Goede ervaringen. Staan altijd klaar voor je, je wordt goed en snel geholpen.
Goed bedrijf met goede service.Pluspunt is dat je er ook s avonds terecht kan
Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen.
prima uitstekend
SUPER GOED BEDRIJF . ZE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR EN ZEER VAKKUNDIGE MONTEURS. EN VRIENDELIJK KANTOOR PERSONEEL.