correkte behandeling
Geweldig vakkundig bedrijf met erg vriendelijke aardige mensen ! Je wordt altijd goed geholpen, ze maken altijd tijd voor je ! Voorbeeld voor alle andere bedrijven ! (bij \'reden bezoek\'wil ik alles aanvinken, maar dat gaat niet)
klantvriendelijke garage. goede service goede bereikbaarheid.
Altijd tijd voor vragen die een klant heeft en altijd bereid om te helpen. Goede service tegen goede prijs.
Super, denken mee. ik heb het idee dat men eerlijk en reeel is.
Uitstekend autobedrijf dat klantvriendelijkheid en een excellente service hoog in het vaandel heeft staan.
Prima; klantgericht, problemen worden snel verholpen.
Ben zeer tevreden over de geleverde diensten, maar een onderwerp valt mij op,nl. dat de APK keuringen, ondanks kleine of grote beurten erbij niet gratis is, terwijl dat bij de meeste garages wel is.
Ik ben al 20 jaar een zeer tevreden klant. Afspraken worden goed nagekomen. Als er iets bijzonders aan de auto mis is wordt dit eerst besproken voordat er gerepareerd wordt. als klant wordt je met respect behandeld door elke medewerker van deze garage.
Kwaliteit is zeer goed. (kwaliteit is vragen wat de klant wil)
Ik heb nu al mijn derde auto bij dit bedrijf en ik ben nog steeds zeer tevreden.