eerste ervaring lijkt positief
Ervaringen zijn prima
Overwegend zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Klantvriendelijk altijd bereikbaar en op normale menselijke manier zaken doen.
ik heb goede ervaringen met dit bedrijf ,wordt goed geholpen ,en de service is ook goed
zeer klantvriendelijk en behulpzaam ten alle tijde, ook in de avonduren en het weekend.
vanaf 1990 vaste klant ...
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf . Goede service en vriendelijk en gemotiveerd personeel. Dus gewoon alles goed.
Een garagebedrijf met hart voor de klanten en verstand van zaken.
Offertetraject, een 1 ingevuld omdat dit bij ons niet of nauwelijks van toepassing is geweest.
Zeer goed, goede bereikbaarheid, ruime openingstijden, afspraken zijn op korte termijn mogelijk en professionele mensen. Ik kan van Ninhuys van harte aanbevelen.
Goed. Aandacht voor de klant. Goede uitleg. Klantvriendelijk. Ruime openingstijden.