Fijn

Klantvriendelijk

Helemaal goed

Afspraak maken gaat makkelijk. Monteur heeft mij op de hoogte gehouden over de werkzaamheden en kosten. Gewoon helemaal goed

Top garage!

Hele nette occasions! Dit bedrijf levert kwaliteit en heeft het beste met u voort zodat u geen miskoop doet

Voel me koning Klant

Goede afspraken, zeer transparant (over voor je gevoel altijd [te] hoge factuur) en met een prettig gevoel waar voor je geld te hebben gekregen in perfect onderhouden auto weer naar huis.

Geweldig, wat een service

Echt vakmanschap wordt hier geboden. Je auto wordt niet alleen.maar aan een computer gehangen voor diagnose. De vakmensen zetten hun eigen kennis en kunde in en zo wordt elk euvel naar behoren geholpen. Heel blij dat wij de overstap hebben gemaakt naar deze garage

klantvriendelijk, duidelijk

Bij onderhoudt of APK is het altijd duidelijk wat de kosten zijn en waarom.

Altijd snelle service en denken mee!

!

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Zie boven.

snelle reparatie

Even tussendoor geholpen. dank

Ik ben redelijk tevreden.

Min puntje voor de werkplaats over een klein dingetje, schaadt toch een beetje het vertrouwen.

GEWELDIGE MENSEN & SERVICE :-)

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt; Bij autobedrijf De Baaij B.V, blijft jouw “Portemonnee” altijd in evenwicht. Bedankt voor jullie geweldige service :-)

Top garage.

Aanbevolen door een goede kennis ben ik hier terecht gekomen voor APK en een grote beurt. Top service, duidelijke en eerlijke communicatie.

Geweldige garage zeer vriendelijk en vakkundig advies

Heb op zaterdag een zeer mooie mercedes slk gekocht bij baaij onder begeleiding van verkoper olivier deze gaf mij vakkundig advies ben zeer blij met deze aanbeveling en service van deze auto ik werd hartelijk ontvangen onder het genot van over heerlijke koffie dus ben je op zoek naar een occation zou ik deze garage warm aan bevelen al met al bedankt olivier met de verkoop en de service mvg jack schatorje tegelen

Deskundig en eerlijk bedrijf

n

Snelle en vriendelijke service

Excellente service

Kundig en zeer klantgericht!

Al vele jaren mijn garage en alleen maar goede ervaringen!

Persoonlijk en servicegericht

Iedere keer weer opnieuw heel vriendelijk. Altijd met een glimlach en ondanks de drukte nemen ze even de tijd voor je. Kan deze garage iedereen aanbevelen.

Zeer te vreden

Wij zijn uitstekend behandeld en we zijn zeer tevreden.

zeer kundig en hartelijk

Autobedrijf de Baaij voert onderhoud en reparaties kundig uit. Ze zijn zeer klantvriendelijk: vandaag bleven ze tot na sluitingstijd op mij wachten om de auto weer op te halen.

Goede service en kennis

Naar alle tevredenheid heeft De Baaij controle en service uitgevoerd bij onze auto, hebben kennis van zaken en duidelijke communicatie.

Snel & doortastend

En wat een service!

Zeer snel geholpen met een probleem met een Tesla

Binnen 1 dag kon ik terecht voor een veel voorkomend probleem bij een tesla. Waar andere garages en autobandencentrales zeiden dat dit niet zo maar kan. Konden zij het ventiel koppelen met de software. Fijn en professioneel geholpen en naar mijn idee niet te duur. Voortaan gaat mn Tesla hier naar toe.

Prettig gesprek

Op dag van proefrit stond wagen netjes klaar. Duidelijk overzicht van verleden wagen. Fijn dat er geen tijd vooraf voor proefrit afgesproken werd. Verkoper nam ruim de tijd om vragen te beantwoorden. 1e gesprek zeer positief ervaren!

prettig

vriendelijk te woord gestaan

offerte klopt, vriendelijk, beantwoorden vragen super bedrijf

je krijgt altijd een offerte wat het gaat kosten. Daarvoor bellen ze je. Dat klopt ook met de eindafrekening. Heel plezierig. Je kunt koffie krijgen tijdens het wachten. er wordt goed uitgelegd wat je moet doen om bv in Duitsland te rijden.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen