prettige en vakkundig personeel zowel receptie en werkplaats

erg goed ontvangen duidelijk verhaal ik heb geen opmerkingen en vertrouwd bedrijf. ik ben er erg blij mee . Het is de kunst om zo door te gaan.

Goed klant gericht

Zeer klantvriendelijk

Fijne plek om de auto heen te brengen en ze denken met je mee

Staan altijd klaar en komen afspraken na.

Staat in één zin

Aandacht voor de mens en de auto

Zeer kundig en oplossingsrichtingen. Ook veel aandacht voor de klant als mens.

Goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden

ALTIJD PRIMA!

Ervaringen met autobedrijf De Baaij zijn altijd uitstekend!

Ik ben heel prettig geholpen

Mijn auto is altijd al voor onderhoud bij de Baaij: heel prettige behandeling. Nu heb ik met hun hulp een aNdere auto gekocht. Ik ben heel tevreden hoe dit proces is verlopen

Prima persoonlijke service van hoge kwaliteit

Servicegericht, oplossingsgericht, snel, vriendelijk

Door de comfortabele en vertrouwenswekkende oplossingen te bespreken en mij te bieden kon ik in zeer korte tijd de beslissing tot aankoop van deze Fiat Panda nemen. Op alle fronten werd met mij meegedacht. Ik wilde heel snel pver de auto beschikken en dat is gelukt. Het motto voor 2022 kan zijn: wij ontzorgen u.

vriendelijk en vakkundig

Snel en professioneel geholpen.

In de tijd dat ik moest wachten op mijn auto kon ik prima werken achter mijn laptop.

Ik word altijd geweldig geholpen !!

Professioneel en klantgericht

Ook bij lastig te achterhalen oorzaken van storingen blijft De Baaij zich inzetten voor een goede oplossing.

Zeer goede service

Goede service, vriendelijkheid zeer fijn, snelle behandeling, goede afspraken betreft prijs. Lekkere koffie en goed fruit. Gezellige omgeving Etc etc

Perfecte service!!

Aflevering van de auto tot aan de voordeur!

Meer dan prima, vriendelijke mensen, accuraat

Mooi bedrijf met medewerkers die luisteren naar en doorvragen op de autowens

Ik ben via een vriend in contact gekomen met dit bedrijf. Er werd goed doorgevraagd en geluisterd naar mijn wensen voor mijn nieuwe auto. Ik werd goed betrokken bij het zoekproces . Ik rij nu super tevreden in mijn nieuwe auto! Nogmaals dank jullie wel Vriendelijke groet, Yvette Kamminga

Een soepele garage, die niet moeilijk doet.

- De APK afspraak verliep vlot. - Het telefonisch contact was helder. Ik gaf wat wensen aan, die doorgenomen werden met de keurmeester. - Aan mijn wensen werd direct voldaan. - Er werd netjes gebeld, toen de auto klaar was. - De auto stond zo perfect geparkeerd, dat ik zo weg kon rijden. - Ik hield een goed gevoel over, hetgeen al 3 jaar niet gebeurd is, tijdens de APK. - Mijn emailadres: [email protected]

Binnen 2 weken van wens naar realisatie!

Na het geven van een zoekopdracht is men er in geslaagd om de perfecte auto die op alle punten overeen kwam te vinden. Dit alles binnen een tijdsbestek van nog geen 2 weken. Dit is snel en zeker uitermate prettig te noemen. Autobedrijf De Baaij dank hiervoor.

Uitstekende service maar iets aan de dure kant

De heren bij de Baaij weten wat ze doen, komen afspraken keurig na en bespreken helder en op tijd wat ze allemaal zullen doen. Wel is deze garage duurder dan anderen waar ik in het verleden ben geweest. Het liefst zou ik 4.5 ster geven maar dat laat het systeem niet toe.

Fijne garage, duidelijke informatie!

Prima garage, werd als klant goed op de hoogte gehouden van de reparatie en kosten. Net bedrijf, professionele uitstraling.

Zoekopdracht beloond met droom auto!

Na fijne, uitgebreide gesprekken en een zoektocht die niet makkelijk bleek maar toch snel was afgerond hebben ze echt een prachtige auto voor me gevonden. Super blij met de auto én de service!

Prettig contact

Plezierige ontvangst

Behulpzaam goed advies wel prijzig.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen