Service is your middle name

Eenvoudig totaalservice !

Vriendelijk, duidelijk, communicatief vaardig

Vriendelijk, duidelijk, communicatief vaardig, en m'n auto doet het ook weer goed. De prijs lijkt fair (ik=leek) voor het gedane werk en de vervangen delen. Waarom geen 5 sterren? 4 is te weinig, 5 teveel. 4.7 zou mooi zijn.

Prima service, korte lijntjes en afspraken zijn nagekomen

Zijn prima geholpen door de medewerkers van De Baaij. Goede communicatie over de tijdslijnen en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen,

Aardige en deskundige mensen

De mensen die hier werken zijn erg aardig en denken altijd met je mee.

Gewoon goed

Goed en vakkundig geholpen

duur en slechte communicatie

Mijn auto kwam niet meer door apk, te hoge kosten, dus ik ging op zoek naar andere auto. Ik wou de E 49,- voor APK betalen maar ze zeiden dat ik alleen maar de onderzoekskosten hoefde betalen en dat kwam wel zodra ik andere auto had en besloten of ik m'n oude aan hen verkocht of elders. Ik had i.p afspraak gemaakt voor APK en onderhoudscheck v 35,-. Ik vroeg dag later of ik auto nog kon rijden om even een auto aan andere kant v.d. stad te kijken. Dat rieden ze af, maar op m'n 'ik heb vorige week nog 300 km. gereden ermee, dit kan toch ook nog wel', kreeg ik auto mee. Eerder hadden ze 't gehad over olie lekken, maar aangezien ik daar zelf tot nu helemaal niets van had gemerkt nam ik aan dat ook dat wel meeviel, vergat er nog es expliciet naar te vragen. Maar toen ik dag erna m'n auto weer uit mijn garage haalde lag er enorme olieplas in m'n garage. Hele carterpan leeggelekt. Had ik gewoon mee gereden. Ik vroeg de Baaij dus wat ze gedaan hadden. Eerst ontkennen,'moest al lang zijn', later werd nagevraagd bij monteur, en die zei dat ie de carterpan had doorgeprikt, bij controle op roest. Hadden ze dat mij niet even kunnen zeggen voor ik 20 km. ging rijden? Mocht er nu geen stap meer mee rijden. Ik heb 'm dus daar laten staan. Heb de olievlek al met zo'n 10,- aan oplosmiddelen gepoetst, maar krijg t met nog geen 100 oplosmiddelen meer schoon, glij er telkens op uit, fijn met m'n osteoporose. Heb m'n oude auto elders voor nieuwe ingeruild. Toen ik m'n oude kwam halen moest ik ineens toch nog de APK v 50,- èn de (natuurlijk overbodige nu ik de auto niet meer ging laten maken) onderhoudscheck v 35,- betalen. Als ik een rapport wou moest ik nog es E 5,- afmeldkosten betalen (en dan was ie direct dus volledig afgekeurd, resterende termijn weg). Ze hebben me zowaar nog wel naar de garage v m'n nieuwe auto gebracht, daar ik met m'n osteoporose in de gladde sneeuw/ijzel niet die 5 km. durfde lopen. Dat kwartier heeft ze E 25,- gekost op hun uurloon afgaand.

Goed vriendelijk en proffesioneel

Kom al jaren en altijd goed.

Zoals steeds fijn geholpen

Kom al jaren bij De Baaij. Prettig geholpen aan de balie, reparaties en beurten worden correct uitgevoerd.

Transparant en service gericht

Er wordt altijd duidelijk uitgelegd wat er aan werkzaamheden gedaan is.

Vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundig en klantvriendelijk, goede service

Betrouwbaar, eerlijk en meedenkend

Alle medewerkers zijn servicegericht en professioneel. Er is altijd van te voren overleg over werkzaamheden, nut en noodzaak van die werkzaamheden en de kosten daarvan. Zo kom ik nooit voor verrassingen te staan.

Een aanrader voor iedereen

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

Deskundig

Denken in een oplossing waar de klant voorop staat en de kwaliteit blijft Had een olielekkagge bij de distributie maar door handig sleutelen zonder alles los te gooien snel en goed gemaakt.

Zoals altijd weer topservice!

Vriendelijke ontvangst en duidelijk over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn

Correcte afhandeling

Zeer prettig bediening en goede uitleg wat er aan de auto gedaan is.

prima APK

Een pittige APK maar zal zo moeten zijn

Zoals altijd zeer tevreden met hun service

Wij komen inmiddels al een aantal jaren bij autobedrijf de Baaij met onze auto’s en camper. We worden iedere keer weer verrast door hun goede service en persoonlijke benadering. Top bedrijf en wederom weer bedankt voor deze goede service.

Prima service geen opmerkingen

Geweldige garage

Super goeie, duidelijke info m.b.t. Service en repairs. Eerlijk en zorgvuldig.

Vriendelijk en meedenkend bedrijf

Vanaf het eerste moment, dat het bedrijf werd bezocht, voelde je een positieve sfeer. Er werd volgens je wensen meegedacht. Als onderdelen moesten worden vervangen werd eerst naar 2e hands onderdelen gekeken i.p.v. nieuw. Scheelt in prijs en milieu ...

Van de ontvangst, met voor mij gewoon zwarte koffie ;-) tot het terugbrengen van de auto op kantoor alles prima geregeld. Geen vervelende verrassingen, maar gewoon goede communicatie!

Prima geholpen bij onze nieuwe auto

Na zoek opdracht.de perfecte auto voor ons gevonden.

Altijd goed

Kom hier al vele jaren en het is er altijd goed. Altijd vriendelijk, hoge service geen verassingen achteraf, eerlijk en transparant.. Heel blij met de Baaij...

Vlot

Snelle afhandeling van verkoop

Super goede ervaring + uitstekende ontvangst

Heb hier onlangs een VW Golf ingeruild voor een wat nieuwere VW Golf GTE. Ten eerste vriendelijk en net personeel (ben zelf geholpen door Olivier), bieden je bij binnenkomst als eerste een kop koffie of thee aan, je krijgt duidelijke uitleg en kan vragen stellen, proberen met je mee te denken en zijn gewoon erg vlot met alles. Oftewel communicatie gewoon erg professioneel. Kan dit bedrijf iedereen die van plan is om z'n auto te verkopen of een nieuwe auto te kopen aanraden.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen