Goede service!

Erg blij met de service die ze hier bieden. Ze zijn super vriendelijk en denken met je mee.

Fijne snelle service!

Ik meldde mij 's ochtends met een versleten remblok en beschadigde remschijf. De mensen van de Baaij hebben hun stinkende best gedaan om te zorgen dat ik in de middag op tijd op mijn werkafspraak kon komen. Dat is gelukt in mijn eigen auto met weer goed functionerende remmen.

Goed advies, goede prijs en nemen tijd voor je

Staat hierboven. Goed advies, gebaseerd op je wensen en vragen.

Zo wil iedereen geholpen worden

Het is gewoon professioneel zoals ik geholpen ben en dat heeft ook te maken met kwaliteit die er aanwezig is

Zeer tevreden!

Snel en vakkundig geholpen!

Duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk

Vriendelijk ontvangst. Zeer duidelijke uitleg. Snelle afhandeling.

Redelijke prijs en vakmensen

Prima service, auto schoon afgeleverd!

Kreeg een fijn gevoel, alsof weer verliefd op je eigen auto!

top

Er zat een vreemd geluid in de auto tijdens het rijden. Monteur reed mee en wist direct wat het was; Cuppen. Dus alle banden vervangen. En wat doen ze nog meer, ff de ruitenwisservloeistof aanvullen. Was ik zelf nog niet aan toe gekomen. Echt top. Dank en tot de APK.

Altijd weer top !!

Top service !

Snel en klantvriendelijk

Ze komen afspraken goed na en overleggen wat ze gevonden hebben en wat ze gaan doen, incl kostenplaatje vooraf

U zou een filiaal in Ewijk moten opstarten

dat is dankzij de vijf sterren

Super service!

Prettige ontvangst een reële kijk op de “handel”

Mooi bedrijf met een persoonlijke benadering. Je wordt als klant ontvangen en ook op die manier te woord gestaan. Ook het financiële plaatje wordt op een nette en correcte manier besproken.

Perfecte service!

Vriendelijk, correct personeel. De service is perfect. Er wordt goed met je meegedacht en je hoeft niet bang te zijn voor "onnodige" reparaties of onderhoud.

heel klantvriendelijk staat altijd klaar heel fijn en veilig gevoel alleen laatste grote beurt wat mankementen te verhelpen bij koelvloeistof want de koelvloeistof lekte al een jaar. Bij wegrijden van grote beurt kreeg meteen een alarm lichtje en belletje dat er niet genoeg koelvloeistof was in het tankje. Meteen gebeld, er werd aangegeven dat het kwam omdat er misschien lucht in het tankje zat. kreeg advies om het bij te vullen. Heb het bijgevuld. Nu even afwachten of ik binnen een paar maanden weer een alarmbelletje en lichtje krijg. Als dat zo is is het probleem met koelvloeistof niet opgelost. Ik ga ervan uit dat het goed komt.

De medewerkers zijn kundig. Ze overleggen als er iets aan de auto moet gebeuren. En ze zijn heel erg aardig.

Gewoon goed in elk opzicht

Meer dan 25 jaar tevreden klant.

Top bedrijf

Omdat we verzekering via de Baaij hebben was alles zo geregeld!!!!!

Prima!

Heel goed

Goed geholpen heel fijn

heel fijn en duidelijk

zie hierboven

Het voelde een beetje als thuiskomen

Wij gingen kijken om onze Renault in te ruilen op een Seat. Na een stuk gereden te hebben was het voor ons snel duidelijk dat wij voor de Seat zouden gaan. Oké, het bedrag dat wij bij zouden moeten leggen zou beslissend zijn. René, de verkoper een aardige vent, en nee dat zijn niet alle verkopers, kwam na een tijdje kletsen met een zeer net voorstel en wij zijn dan ook gegaan voor de Seat. Wij hebben hebben hem nu al 2 hele dagen....... en moet zeggen datbwe geen spijt hebben. René, Bedankt voor de goede service.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen