Weer voortreffelijk geholpen!

Direct, fijn en persoonlijk contact, altijd snel en goed geholpen. Ik heb niets meer te wensen!

Ik was op zoek naar een nieuwe tweedehands auto en kwam via via uit bij A.T. Auto's B.V. Vriendelijk personeel en de auto stond al gereed voor de proefrit. Na de proefrit had ik wat kleine aanmerkingen die meteen zijn verholpen. Kortom: Zeer tevreden. Aanrader!

Uitstekend!

Snel, vriendelijk en goed geholpen!

Prettige garage

Kundige monteurs en verkoper met snelle acties m.b.t. het oplossen van eventuele mankementen.

Mooie auto en een goed gevoel

Onze ervaring met AT auto's is goed! We hebben een mooie auto gekocht met goede bovag garantie. Ook wordt de auto met 11 mnd even nagekeken. Zodat er geen verassingen zijn na 12 mnd. Al met al een fijn bedrijf. Misschien houden we hem wel in onderhoud!

Heldere en eerlijke communicatie over verkoop en aankoop van een nieuwe auto

Goed contact en jarenlange goede dienstverlening vanuit de garage geeft vertrouwen om een deal te maken voor een nieuwe auto.

Goed geholpen bij het kiezen voor een auto

Heel vriendelijke mensen , heel behulpzaam

Super blij mee

Aardig mensen, goede service. Ze nemen de tijd voor je, al mijn vragen zijn beantwoord. Met een hele fijne gevoel de deur uit met een mooie auto

Aanschaf auto

Een perfecte, zeer correcte afhandeling en overleg m.b.t. de aanschaf van een nieuwe auto. Zeer tevreden!

Uitstekend!

Een fantastisch mooie en goede auto hier mogen kopen. Zeer klantgericht en professioneel bedrijf. Nogmaals dank voor de goede zorgen!

Hele fijne garage!

Ik ben zeer positief over A.T. auto's b.v.. Vorig jaar hebben wij hier onze Toyota Auris gekocht. De verkoop ging soepel en alles was netjes afgeleverd. Toen de airco lek bleek te zijn, is deze gratis gerepareerd vanwege de Bovag garantie. Ook de gratis Bovag controle na een jaar was erg prettig verlopen. Ik zou de mensen van deze garage dus van harte aanbevelen voor de koop en onderhoud van de auto!

Fijn geholpen en super vlot kon ik mijn toyota aygo ophalen , gekeurd en met een jaar bovag garantie , helemaal top !

Auto purchase

We are totally satisfied with the service they provided. The car is perfectly maintained, handed over clean. Good price-quality balance.

Heel fijn en goed geholpen.

Van begin tot eind goed, netjes, betrouwbaar, snel en vakkundig geholpen aan onze nieuwe auto. Aanrader!

Klantvriendelijk, goede service en een prima prijs

Wij hebben bij AT Auto's een tweedehands auto gekocht. We hebben twee keer een proefrit kunnen maken. De informatie over de auto was compleet en betrouwbaar. De ontvangst en bejegening was prettig. De prijs was prima zonder verdere bijkomende kosten voor de afleverbeurt en met 12 maanden Bovag garantie. We zijn zeer tevreden.

Juist, vlot en goed een auto kunnen kopen.

Goed gevoel bij een aankoop van een auto.

Betrouwbaar en persoonlijke support

We waren in de buurt en dachten niet dat dit onze droom auto zou zijn. Toch wezen kijken en door de betrouwbare hulp toch voor deze auto gekozen. Fijne persoonlijke aandacht en mee denkend in oplossingen. Erg blij mee

Vriendelijke, kundige en respectvolle mensen

Jan was vanaf het eerste telefoontje erg vriendelijk. Ontvangst en proefrit zonder problemen. We wsren het snel eens over de prijs en de andere dag heeft hij mij zelfs van het treinstation opgehaald om de auto op te halen. Top ervaring en aan te bevelen!

Helpful and smooth throughout the whole process

They were helpful with the purchase of my car. They walked me through every step and are very reliable and honest. I am very satisfied with my experience.

Top service!

Ik heb totaal geen verstand van auto’s. Heel fijn dat At auto’s mij heeft geholpen met het vinden van een geschikte en betrouwbare auto. Heel blij mee !

Betrouwbare auto's, betrouwbaar bedrijf

Ik koop en verkoop mijn auto's al een kleine 30 jaar bij AT Autos en ben nog nooit teleurgesteld. Zelfs als er iets te 'mekkeren' valt, dan zijn ze direct aan het werk voor je. En wie tussendoor pech heeft of zoals altijd naar verrast wordt met een technische kwestie, kan direct terecht als er al niet een monteur direct naar je toe komt. Ik vind het voor deze tijd een unieke ervaring dat er nog zoveel persoonlijk contact en zorg is voor de klant. Betrouwbare auto's, betrouwbaar bedrijf.

De ideale garage!

AT Autos is het garage bedrijf waar ik al meer dan 25 jaar kom. Ze helpen mij met het scouten van de volgende occasion, ze helpen mij met het thuis ophalen van mijn auto igv een onderhoudsbeurt, ze helpen mij met advies op afstand en ze zijn erg flexibel. Kortom een bedrijf waar ik graag klant ben, graag een bezoek aan breng en waar ik vertrouwen in heb!

Netjes vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Vanaf het moment dat we daar kwamen netjes geholpen. Voelde meteen goed aan en betrouwbaar. We konden alles vragen en kregen tijd om de auto goed te bekijken terwijl het bijna sluitingstijd was.

Super vriendelijk en vertrouwenwekkend!

Fijne communicatie gedurende het hele process, open en eerlijke afspraken, fijne begeleiding bij het papier werk met een mooie auto als resultaat waar ik heel blij mee ben

Super vriendelijke service

Heel prettig geholpen!