Bijzonder (klant)vriendelijk

Ik kom hier al jaren, zowel eigenaar als de monteurs zijn toegankelijk, vriendelijk en gericht op oplossingen vinden. De kennis is breed, hulpvaardigheid is groot. Topbedrijf!

Vertrouwenwekkend!

De auto waar we naar gingen kijken was mooier dan verwacht! De ontvangst: Zeer hartelijk. De afhandeling verliep vlot na een zéér uitgebreide proefrit. Wij zijn blij met de auto en met A.T. Auto’s! Zegt het voort!

Goed bedrijf, fijne communicatie & afspraken

Fijn ervaring, rustige uitleg en goed contact.

Fijne garage met klantgerichte aanpak

Mijn vader is al heel lang klant bij deze garage. Het contact is pleizierig en de afspraken zijn duidelijk.

Heel goed geholpen en geen gezeur.

Heel behulpzaam en vriendelijk.

Geweldige persoonlijke ervaring

De fijne persoonlijke benadering van Jan en de eerlijke onderhandeling maakt dat ik een hele fijne ervaring heb gehad.

Uitstekende service en vriendelijke mensen!

De monteurs zijn zelfstandig, denken mee en geven goede adviezen. Allen zijn heel vriendelijk. Auto ophalen bij mij thuis ophalen of wegbrengen is nooit een probleem. Storing komt bijna nooit door en dus voel ik me veilig in de auto. Auto kopen is ook naar alle tevredenheid afgehandeld. De garage biedt hulp bij de papieren afwikkeling.

Zeer aardig, behulpzaam en betrouwbaar!

Mijn eerste aanraking met het bedrijf is zeer positief en wekt heel veel vertrouwen voor de toekomst. Ik zal zeker vaste klant worden.

Super garage, zeer vriendelijk team.

Alle afspraken zeer netjes nagekomen !

Gewoon goed! Nette mensen en een vertrouwd gevoel

Ik ben fijn ontvangen, een goede omschrijving van de auto gehad en met een hoop vertrouwen dus ook een auto gekocht, netjes afgeleverd!

top!

Goed geholpen door Ed, heel fijne communicatie en goede auto. Ik vertrouw erop in de toekomst ook goed geholpen te worden, hele fijne garage!

Vriendelijk, interesse, luisterend, service

Prima ontvangen geen verkoop druk maar luisterend naar onze wensen. Goede aflevering.

Very good.

Excellent Cars end very nice staff.

goed, degelijke en betrouwbaar bedrijf met vriendelijke werknemers die hun vak verstaan.

No nonsense is hier van toepassing. Leveren wat je beloofd en doen wat je zegt. Zeer prettig om met de werknemers van AT Auto's zaken te doen!

Vriendelijk en snel

Jan heeft ons snel en goed geholpen bij de aanschaf van een tweedehands auto. De auto is netjes afgeleverd voor de afgesproken prijs en we rijden er met veel plezier in!

Bij de eerste kennismaking voel je je gelijk thuis en welkom.

De eerste keer werden we ontvangen door monteur Ab, gelijk voelde je je welkom en werd koffie aangeboden en de sleutel vd auto waar we voor kwamen werd gelijk gegeven en ga lekker kijken in en om de auto. Nadat we een afspraak hadden gemaakt voor en uitgebreide proefrit was de eigenaar Jan er ook bij en alle info die we vroegen werd uitgebreid gegeven en onder het genot van een bakje koffie maakte Jan de auto klaar met groene platen en hebben we uitgebreide proefrit gemaakt en daarna om tafel voor de inruil prijs en kwamen we ook snel uit dus de knoop doorgehakt en besloten de auto te kopen. Erg fijn geholpen door deze garage. Nu gaan we rijden en mochten er vragen zijn dan altijd bellen of langs komen.

Vriendelijk, persoonlijk, betrouwbaar en kundig

Vriendelijke verkoper, contact voelde eerlijk en betrouwbaar, goede service

Goed bedrijf

Zeer vriendelijk schappelijk en uitstekend bedrijf!

Goede hulp en alles is bespreekbaar en veel aandacht naar de wensen van klant

Fijn geholpen een hoop ervaring in het bedrijf . En klant staat op nmr 1 en het was de 150km rijden waard . Ga zo door !!

betrouwbaar

Al jaren klant bij At auto's. Je kan altijd bij ze tercht, goede service,vriendelijk.

Top service!

Je wordt goed geholpen en er wordt goed naar je geluisterd. Ze nemen echt de tijd voor je. De mensen hier zijn kundig, betrouwbaar en oprecht. Verder staan ze open voor allerlei vragen en wordt het snel geregeld. Al met al een fijne plek om te komen die ik zeker kan aanbevelen.

Persoonlijke en vriendelijke service

Zojuist een occasion gekocht bij A.T. Auto's. Eerlijke informatie en persoonlijke service. Staat stil bij alle details van de verkoop en draagt er zorg voor dat de auto in perfecte staat geleverd wordt.

De mensen kwamen betrouwbaar over

Vriendelijk, goede service Denk kleine zaak, maar fijn Succes

Bedrijvenweg 18 A