vriendelijk ontvangst door eigenaar
Auto voor de eerste keer naar A.T. gebracht voor reparatie. Bij aankomst werd ik vriendelijk en goed geholpen. Service goed. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd. Als er weer een keer iets aan de hand is, ga ik zeker opnieuw daar heen.
Goed, zeer hulpvaardig
voor de 1e keer gebruik gemaakt van service at auto\'s. Prima communicatie, service en montage. Enige nadeel was dat we een gratis leenauto meekregen waarvan de brandstof in het rood stond.
Technisch zeer goed en vriendelijke behandeling
Zeer kundig en klantvriendelijk bedrijf,eerlijk,betrouwbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Als klant ervaar je dat je uniek bent
Zeer goed, vriendelijk, behulpzaam, kundig, ter wille. Alleen maar lof
Een tweedehands auto gekocht bij A.T. Auto\'s. Heel goed en eerlijk geholpen door Jan. Auto is gepoetst en gekeurd afgeleverd, ook zijn er gratis nog twee plekjes bijgewerkt.
Ik heb een heerlijke gebruikte auto bij dit bedrijf gekocht. Wat kleine dingen na de aankoop gehad, maar dat hebben ze zeer bereidwillig en snel kosteloos in de garantie periode aangepakt. Zeer klantgericht, en vriendelijke prettige omgang. Geen moment spijt gehad.
Klantvriendelijk, snelle service, ondersteuning bij invullen schadeformulier, mogelijkheid voor leenauto
Staan altijd klaar om te helpen. Erg aardig personeel en als je autopech hebt in deze omgeving komt er iemand langs om te kijken of het te verhelpen is.
Zo hoort een garage te zijn Klein,persoonlijk,betrouwbaar en perfecte service
Zojuist mijn eerste auto gekocht. Wat een geweldige service. Fijne ervaring!
ik heb een ford focus gekocht tot nu toe super blij mee
Prima ervaring, hoe de auto het blijft doen weet ik nog niet. Maar netjes afgeleverd. Snelle service.
Al meer dan 20 jaar trouwe klant en bijzonder tevreden.
Ben al 20 jaar klant en tot volle tevredenheid! Goede monteurs, servicegericht. Bouwen een relatie met je op in plaats van zo snel mogelijk geld aan je te verdienen. Fijne kwaliteitsgarage die ik iedereen kan aanbevelen.
Een goede service.
Al jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij AT en de service is altijd goed. Ook heb ik vier maal een gebruikte auto bij AT auto\'s gekocht. Ik ben zeer tevreden, het is een vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Een aanrader!
Ik heb drie jaar geleden mijn huidige auto bij A.T. Auto\'s gekocht en ik rij nog met volle tevredenheid. Uitstekende service voor een eerlijke prijs.