Sinds enige tijd klant. Altijd correcte fhandeling vajn mijnverzoeken.

prima service

open en eerlijke kosten opgave.

Zoals gebruikelijk, heel prettige ervaring weer.

Professionele afhandeling .

Mijn ervaring is die van heel professioneel, vakkundig en een gevoel van 'ontzorgd' worden.

Na eerdere ervaringen - ook door mij gedeeld met jullie - had ik voor het eerst sinds lang geen kromme tenen op de dag van keuring en onderhoud. Kromme tenen om me te wapenen tegen een lijst van onderhoud en de daarbij behorende peperdure factuur.

zoals gebruikelijk weer goed geholpen

Gouder is een goede mooie garage kom er geregeld en wordt altijd goed geholpen.

Zeer goede curvis. Nooit problemen.

Geweldige service

Ben ontzettend te vreden

Altijd goed geholpen.

Zowel bij aankoop auto als voor onderhoud een betrouwbaar familiebedrijf. Geen kapsones maar daarvoor goede service en goede prijzen.

Super goed

Ze zijn snel in het helpen, Preis is goed !

Goede service en prijzen

Goede en vertrouwde service

perfecte service

goede afhandeling

Vriendelijk, behulpzaam, goeie service

Apk, kleine beurt, zeer vriendelijk en goeie service

Kleine beurt en APK Mercedes. Auto gebracht, ik ben netjes thuis gebracht en na wzh weer thuis opgehaald. Zeer klantvriendelijk. Prijs/kwaliteit ok.

Zeer goed!

Ik heb hier te maken met een familiebedrijf waar ik me erg op mijn gemak voel en ook als mens tel. Klasse!

Alles wordt goed van tevoren besproken,van beurt tot apk! Is er iets dat gerepareerd moet worden, dan wordt je gebeld en krijgt ook meteen te horen wat het gaat kosten, en als de auto komt halen sta je niet voor verrassingen!

Fijne garage .

Geen onnodige kosten word goed in meegedacht.

Uitstekende Service

Uitstekende service en super vriendelijk personeel, en ook een super duidelijke uitleg wat ze allemaal aan de auto hebben gedaan zodat iedreen het brgrijpt zelfs als je er geen verstand van hebt. Ik raad iedereen deze garage aan als het gaat om de auto.

Altijd goede service en vakmanschap

Vakbekwaam, goede service en zeker niet te duur

Fabeltastisch!

Prima ervaring Eerder geholpen dan gepland Nooit meer andere garage

Geweldige service

Ontvangst is altijd vriendelijk en beleefd, mensen die weten waar ze over praten. Voeren reparaties keurig uit en naar mijn mening, betaalbaar voor elke beurs.

Snel en goed geholpen

Door onverwacht defect is de afspraak die al stond voor een grote beurt probleemloos gewijzigd en hebben zij er meer uren gestoken om de auto weer in orde te krijgen. Zeer flexibel opgelost. Top.

Uitstekende service, meedenkend en klantvriendelijk.

Bedrijf met een bijzonder flexibele inslag. Meedenkend en klantvriendelijk op ouderwetse basis zoals je mag verwachten.

Mijn vervoersmobiliteit volledig in vertrouwde handen.

Mijn vertrouwen in de leiding en medewerkers van deze garage zijn gebaseerd op meer dan 15 jarige ervaring. Zowel aankoop van auto als volledig onderhoud is steeds vakkundig en zeer korrekt uitgevoerd, waarbij de klant centraal staat. Steeds vooraf klantcontact bij groter onderhoud, waarbij in overleg met klant naar de best passende oplossing wordt gezocht. Kortom afspraak is afspraak. Ik kan deze garage zeer aanbevelen.

Behulpzaam en betrouwbaar!

Behulpzaam en betrouwbaar!