goede service

snel geholpen

Wordt steeds zeer vriendelijk en direct geholpen

Goed bedrijf, perfecte service. Redelijke prijs.

Top bedrijf goede en eerlijke service

snel en deskundig geholpen

snel en persoonlijk geholpen

Kundig en vriendelijk

Ik werd hier goed geholpen, er wordt de tijd genomen om uitleg te geven!

Altijd een goede service.

In de garage wordt je als mens behandeld en niet als nummer. Bedrijf heeft een goede service. Ze doen ook aanbevelingen die op maat gegeven worden. Ik ben slecht ter been, daarom werd ik naar huis gebracht en na reparatie van de auto ook weer opgehaald. Mijn auto is weer helemaal in orde.

Snelle en correcte behandeling

Pas een keer geweest dus nog geen ervaring met dit bedrijf

Nog te weinig gebruik gemaakt van dit bedrijf het te beoordelen wel als heel vriendelijk ervaren en goeie uitleg

prima gedaan

Alle problemen opgelost , em zelfs de te verwachten problemen met verstopte dieselfilter zijn voorkomen

Geweldige service en vriendelijke medewerkers.

Ik heb er tot nu toe 2 auto´s gekocht en ben zeer tevreden. Je kunt er altijd terecht en je wordt prima geholpen.

Al jareb vaste klant en met goede reden

We zijn al sinds de jaren 80 klant en hebben nog nooit een reden tot klagen gehad. Prima service, fijne en vooral ook vriendelijke mederwerkers en indien nodig prima advies!

mooi bedrijf goede service.

een goede garage er worden geen dingen gerepareerd die niet perse nodig zijn. Je betaald dus nooit te veel.

prima service

Prima service zowel zakelijk als privé.

Martin Harry andre en Sven jullie zijn toppers elke keer als ik naar buiten rij weet ik en voel ik dat mijn auto in de werkplaats is geweest ik ben een zeer tevreden klant

Afspraak is afspraak.

Goede en snelle service

Ze leveren goed werk op en ook snel. Auto doet het weer als nieuwe na de APK

Vriendelijk en goede service

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en er wordt altijd eerst overleg gepleegd indien er onverwachte mankementen worden gevonden.

Komen afspraken na en ik heb er vertrouwen in dat mijn auto goed onderhouden en nagekeken wordt.

Afspraken worden na gekomen.

top

top

super

een goed bedrijf

Goede planning

Goede planning… volgens afspraak!

Klantvriendelijk en leveren kwaliteit. Top

Professioneel

Duidelijk wat mijn reperatie kost en hoe lang het gaat duren. De deskundigheid van de heren in de garage is hoog. Stap voor stap nemen ze je mee door het proces.

Onze Lieve Vrouwestraat 145 A

6461 BP Kerkrade