wederom snel en vakkundig geholpen.

Airco gerepareerd + Apk

Auto prima afgeleverd

Betrouwbare en snelle service

Goede en snelle service.

Zeertevreden

Alles prima geregeld geen probleemga zo door.ben overalles tevreden.

Al jaren zeer tevreden. Goed corect

Sterk aan te bevelen.

Al jaren een zeer goede ervaring

Ik had alleen de pech dat 2 handremkabels versleten waren en hierdoor de APK keuring op de tocht kwam, maar alles is gelukkig hersteld alhoewel de voorziene Grote beurt is vervallen deels door de dan zeer hoge reparatieprijs, Kabels + grote beurt + APK, een voordeel is dat ik zeer weinig km rijdt waardoor deze beurt niet zo relevant was ! bijvoorbeeld olie verversen bougies enz:

Ben al jaaaaaren klant en zeer tevreden.

Een netten, eerlijke en vriendelijke garage, ook het personeel is vriendelijk je hebt het gevoel als klant dat je gewoon bij de familie hoort , ieder is behulpzaam wij zijn zeer tevreden over deze garage daarom komen wij er ook al jaren.

Bedrijf heeft oor naar het probleem. Na een afspraak binnen korte afzienbare tijd wordt het probleem opgelost. Geen lange wachttijd. Goede service.

Zeer klantgericht en vakmensen

Jaren mijn auto's in onderhoud en gekocht. Vakgarage welke zeer klantgericht en vriendelijk zijn. Geen moeite te veel

Sympathieke menswaardige benadering

Klantgericht, zeer vakkundig meedenkend to the point. Een plezier om naar deze vakkundige autowerkplaats te gaan.

Plezierig contact Mijn opdrachten goed uit gevoerd Auto ontsmet Houden zich aan afspraken

Goed.

Altijd naar tevredenheid geholpen. Zeer klantvriendelijk.

Top!! Service en onderhoud

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Snel en goed geholpen. Bij elke onderhoudsbeurt en met elke vraag.

Goed bedrijf

Heb op een middag gebeld voor een afspraak voor een kleinvee beurt met APK en kon de volgende ochtend al terecht. In de middag weer auto gehaald. Goede snelle service, vriendelijk personeel.

Perfecte service

Zeer goed geholpen zoals altijd.

Deugdelijk familiebedrijf, prima service en een goede prijs/kwalitet verhouding

Offerte was gelijk aan de uitgevoerde werkzaamheden ruimschoots tevreden

Tevreden klant

Deskundige onderhoudsbeurt aan de auto

Goed zoals gewoonlijk.

Goed zoals gewoonlijk

Zeer positief en snel handelen met goed advies.

Op advies van een kennis, ben ik met mijn auto bij de garage geweest en ben zeer tevreden met de snelheid van handelen, met betrekking van een reparatie, was toch een flink aantal uren werk, maar was al de volgende dag klaar. Dus ik beveel deze garage zeker aan mijn kennissen.

Zoals altijd top.

Super gedaan en zoals gevraagd.

Goede service , vriendelijk

Snel probleem verholpen

Vriendelijk en goede service

Rekening iets hoger dan verwacht.

Goede voorlichting en afhandeling.

Door persoonlijke aandacht, zonder allerlei receptiemensen e.D en ook kleinschaligheid? Zeer aan te bevelen

buitenverwachting super

mjn ervaring is in alle opzichten met ruim voldoende waar gemaakt.ook de profesionele kant is 5 sterren waard.

Onze Lieve Vrouwestraat 145 A

6461 BP Kerkrade