Goede persoonlijke service, betrouwbaar
Kundig, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding
‘Ben zeer tevrede
Prima bedrijf, goeie ervaringen. Zijn erg behulpzaam en staan meestal voor je klaar.
Een APK welke toch wat minpunten opleverde en afkeur. Daags nadien auto weer gebracht en alle reparaties uitgevoerd en auto is wederom veilig en met APK op weg. Team GdB zijn de echte TOPPERS.....
Zeer tevreden!
Vriendelijk, super service
Zeet service en klantgericht
uitstekend
we hebben op 9-3-218 de distributie riem laten vervangen voor de VW Golf3 super service niks aan op te merken. alleen bij mijngarage word gemeld 175 euro maar we moesten 200 betalen. maar service is top en een aanrader.
Goede service, klantvriendelijk.
Zeer correcte mensen weten waar ze mee bezig zijn. Klant vriendelijk. Mooie verzorgde werkplaats en kantoor ruimte. En een snelle service met het maken van een afspraak. Top Ga Zo Door.
Als het druk is bij jullie blijkt communicatie moeilijk.Dan moet je er zelf achter aangaan ivm de gemaakte afspraak. bv is er een vervangende auto.
Zeer vakkundig en zeer tegenmoetkomend bij reparatie.
heel goed en prettig
ben er al meer als 25 jaar klant, klant vriendelijk behulpzaam goede service