Auto deed niks meer, vanmorgen opgehaald en na de middag weer tiptop! Ik zeg, nieuwe klant erbij :-)
Directe oplossing. Adequate afhandeling van het probleem.
Prima service en duidelijke afspraak
Prima service en klantvriendelijk
Zeer betrouwbaar en transparant bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat.
snel en accuraat, no-nonsense in doen en laten.
Vriendelijk en deskundig personeel Zeer goede Service en kwaliteit
Perfecte ontvangst en levering+montage onderdeel (accu). Bij controle thuis bleek echter dat kenteken wasgekoppeld aan ford focus ipv peugeot 208
altijd goede service en reparaties zijn goed
Geweldige service, reparatie gebeurt zo snel mogelijk .
Klantvriendelijk familiebedrijf met gedegen kennis van zaken.
Prima service, uitstekende vakkennis.
Ben al meer als 20 jaren klant bij G de B . meerdermale (4 x ) een auto aldaar gekocht. Zeer tevreden over alle service .
zeer goed
Meteen uit de brand geholpen. Uitstekende service. Professionele oplossing voor startprobleem.
Goede service en klantvriendelijk
Super en snel geholpen. Afspraak was binnen no-time geregeld, reparatie en APK is volgens afspraak voldaan, Lager die bij de check nog niet zien was en op het randje zat werd ook direct meegenomen, omdat het dezelfde hoeveelheid tijd kostte. Goed meegedacht en goed gehandeld!
Zeer kundig, en klantvriendelijk
Onze Lieve Vrouwestraat 145 A