Altijd goede service en vriendelijke mensen!
Bij GdeB weet je zeker dat je auto goed gekeurd wordt, en ook de reparaties compleet gebeuren. En niet alleen het defecte onderdeel, maar gelijk kijken wat er evt verder op handen is, of zelfs gelijk mee vervangen. Met Martin kun je vele goede kanten op. Ben je zelf reëel dan is hij dit ook. Mijn echtgenote voelt in deze garage niet de \"domme vrouwtje\". Alle medewerkers hebben groot respect en zijn klantgericht. Voor ons geen beunhazen of goedkope werkplaats-ketens! Martin en team....chapeau en dank.
Klantvriendelijk en denken oplossingsgericht mee.
Wij zijn tot nu toe altijd zeer tevreden geweest en goed en adequaat geholpen. Vriendelijke mensen en een gemoedelijke sfeer. Is niet duur en men denkt actief mee bij het oplossen van problemen waardoor hoge kosten vaak kunnen worden voorkomen.
zeer goede garage , de service is ok
Goede snelle service, inspelend op persoonlijke situatie.
Goede service, snel geholpen en niet te duur
Super service. Vriendelijk en bekwaam. Veel ervaring. 👍
snel en goed geholpen
met onderhoud reparatie koop auto schade herstel in het jaar 2016 op een zeer correcte manier geholpen en afgehandeld.
Onze Lieve Vrouwestraat 145 A
6461 BP Kerkrade