tot heden goede ervaringen+
mijn ervaring met dit bedrijf is super heb hier een auto gekocht en kreeg daarbij een super service heb al wat auto\'s bij autohandelaren gekocht maar nergens zoon goeie service zo als hier ! je bent verzekerd van een goeie auto plus super service dus hier kom ik graag terug super bedankt!!! GdeB
Super goede service en vriendelijk personeel
Auto gekocht met APK die deze niet had mogen krijgen. Weinig betaald, toch (ruim) te veel betaald.
Zeer deskundig en klantgericht. Alleen maar positief
Prima Garage. Bekwaam en altijd realistisch.
Goed betrouwbaar en deskundig bedrijf met een goede service dat zich kenmerkt in; klantgericht- en vriendelijkheid, duidelijk en laagdrempelig.
Mijn ervaring met dit bedrijf zijn zeer goed
Zeer goede service en zeer deskundig
prettige en snelle bediening en in afwachting van reparatie kopje koffie en het krantje; familiaire sfeer
Alleen goed.
Goede service. Zijn duidelijk in de kosten. Brengen je thuis en halen je op als je de auto achterlaat.
Na zonder van te voren afspraak gemaakt te hebben werd de reparatie aan mijn auto dezelfde dag uitgevoerd.Na het afleveren van de auto werd ik netjes door een van de medewerkers naar huis gebracht.
Onze Lieve Vrouwestraat 145 A
6461 BP Kerkrade