4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vrouw en ik hebben ca 20 jaar ervaring met dit bedrijf. De service en vakmanschap zijn uitstekend en de klant vriendelijke instelling van directie en medewerkers gaat verder dan alleen rond \"de auto\". Er wordt meegedacht en geadviseerd vanuit de klant,ook als dit een advies oplevert wat niet direct omzet voor Vossestein betekent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettig en persoonlijk in de omgang. Luisterend naar de wensen, maar standvastig in prijsbepaling. Overtuigend in het aanbevelen van het product. Correcte overdracht van de aangeschafte auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst, persoonlijke benadering, eerlijke informatie en goed nakomen van afspraken

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst, niet opdringerig, wekt vertrouwen, scherpe prijs, keurige oplevering, alles is bespreekbaar, goede garantie, heeft tot nu toe gedaan wat het beloofde, ligt wat \'afgelegen\', maar is wel goed te vinden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 23 jaar kom ik bij deze garage en dat komt door de prettige samenwerking, de service en je bent er welkom voor elk probleem.Inmiddels was ik toe aan een andere vw golf en hier stond ie......een prachtige auto. Jan Philibert is erg aardig en de koop was snel gesloten. Bij de aflevering was de auto prachtig gepoetst en zag er als nieuw uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het contact met Jan junior verliep vlot en prettig,duidelijk. Het bedrijf komt goed over georganiseerd,professioneel en betrouwbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb deze garage in augustus 2012 benaderd voor een nieuwe auto en ben hier geslaagd. Tot op heden worden alle afspraken nagekomen en de klachten worden serieus genomen en in goede orde afgehandeld cq. verholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gastvrije ontvanst goede afhandeling van verschillende zaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerkers van Autobedrijf Vosssestein staan altijd voor je klaar. Ze denken mee, geven advies, ze zorgen voor de auto en ook voor de chauffeur. Het zijn hele prettige mensen en ze bieden veel service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi liggend bedrijf met goed geschoold en vriendelijk personeel. Uit mijn korte ervaring puttend: Gewoon een bedrijf om terug te komen. De hele entourage wekt vertrouwen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via het internet, al een tijdje zoekende naar een Citroën C4, terecht gekomen bij autobedrijf Vossestein. Na een mailtje met de vraag naar de evt. inruilwaarde van mijn bestaande auto kreeg ik zowaar een zeer goede inruilprijs. Na een telefoontje, afspraak gemaakt voor een proefrit en bij aankomst stond de C4 gewassen en al te fonkelen in het zonlicht. De auto reed lekker en na terugkomst hebben we een uiterst prettig onderhoud gehad met Jan Vossestein en mede daardoor was de koop al gauw gesloten. Bij het ophalen was de C4 prachtig in de was gezet en was tevens nog eens voorzien van een flinke voorraad benzine. Na wederom een fijn onderhoud met Jan en na ontvangst van een mooie Vossestein paraplu gelukkig naar huis gereden met mijn nieuwe voiture. Resumerend: het bedrijf en medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht, er wordt extra niets \'aangesmeerd\', dus een uiterst plezierige ervaring rijker. U weet wat u te doen staat.......(*-*)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige auto\'s , keurig en correct personeel. Sleuteloverdracht plechtig uitgevoerd onder het genot van een sigaar. Dank u wel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben vorige week een auto gekocht bij de firma Vossestein en zijn erg te spreken over de gang van zaken. Omdat wij niet in de buurt wonen hebben we van tevoren telefonisch geïnformeerd en een afspraak gemaakt om de betreffende auto (5 jr oude Alfa 147) een dag later te komen bekijken. Bij aankomst stond de auto te glimmen voor de ingang van de showroom. Wij werden vriendelijk ontvangen en konden de auto in alle rust bekijken. Daarbij deskundig ter zijde gestaan door de enthousiaste autoverkoper (jonge) Jan. Na een proefrit (we kregen zelfs een geplastificeerde kaart mee met een interessante route waarmee we de auto op binnen-, buiten- en snelwegen konden uitproberen) en het bespreken van enkele laatste zaken kwamen we vrij snel tot overeenstemming en hebben we de auto gekocht. Eén week later hebben wij de auto opgehaald en we kunnen tot nu toe niet anders dan deze garage een dikke pluim te geven voor de gehele gang van zaken. Betrouwbaar, service- en klantgericht,nakomen afspraken, etc. Het gehele bedrijf (incl. werknemers) straalt een grote vakkundigheid en servicegerichtheid uit en hun plezier in het handelen in (mooie) auto\'s is duidelijk aanwezig en voelbaar. Complimenten!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar je op kan vertrouwen, ja is ja en nee is nee. Er zijn niet veel meer van deze garages laten wij hen in ere houden, en ik weet zeker dat u er blijft kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Men word vriendelijk te woord gestaan, en serieus genomen. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald en ik ben zeer te spreken over de service. Auto is keurig naar wens klaar gezet in de showroom, ruim binnen de afgesproken tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Vossesteijn. Vriendelijk en deskundig personeel, goede en snelle service. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren werd mijn Porsche na een garantieafhandeling die buiten de schuld van Vossestein erg lang heeft geduurd (wet van Murphy ging volledig op) keurig thuis gebracht, binnen en buiten in showroomconditie en ook nog eens keurig afgetankt. Zoiets maak je zelden mee. Vossestein heeft er ALLES aan gedaan om het lastige probleem perfect op te lossen en dat zonder enig gezeur. Goed bezig zou ik zeggen. Een super adres voor een gebruikte Porsche!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ter Aaseweg 8