4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Vossestein zal voortaan onze preffered autodealer zijn! Klantvriendelijkheid, persoonlijke service en transparantie in de inkoop van onze \"oude\" auto, en verkoop van de nieuwe auto waren de belangrijkste punten waarop we zaken met hen hebben gedaan. We zullen Vossestein zeker aanbevelen bij onze contacten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na overstap van merkdealer nu alweer jaren klant met onze beide auto\'s. Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf (en ik ben erg kritisch...). Altijd keurige service, erg attent en goede prijzen. Doen net dat stapje extra wat je helaas veel te weinig meemaakt. Is er iets dan lossen ze dat ook prima op.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig goede en persoonlijke service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. Net hier een eigen auto gekocht en daarvoor mijn ouders ook al jaren hier auto\'s gekocht. Zeer vriendelijke mensen en helpen je altijd graag!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via het web een auto gevonden bij Vossestein. Wezen kijken, was niet wat ik zocht. Samen gesproken over wat dan wel een goede optie voor mijn situatie zou zijn. Een andere gebruikte auto aanbevolen gekregen, en dat was een match. Geen druk om meteen te kopen, ruimte tijd om een beslissing te treffen (en te overleggen met mijn echtgenote). Eerlijkheid over de toestand (meeste problemen kon je niet zien) en de te verwachten kosten voor de komende tijd. Rijd er nu een week mee, nog niets op te merken. Buiten de afstand (het liefst de garage in dezelfde stad willen hebben natuurlijk), is Vossestein een echte aanrader. Ze gaan ervoor om de beste te zijn, en dat merk je. Let maar eens op hoe netjes en verzorgd de werkplaats is. Zo ben ik ze nog niet tegengekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn auto\'s al verscheidene jaren in onderhoud bij de firma Vossestein. En dit was tot volle tevredenheid. Dit jaar 2014 heb ik er ook een auto gekocht en één ingeruild dat is soepel verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De auto waar ik naar op zoek was stond bij Autobedrijf Vossestein. Na wat Heen en weer mailen en tel. contact kwamen we tot een afspraak. Auto werd keurig klaar gezet waarbij op het laatste moment nog een trekhaak werd gemonteerd. Terwijl ik deze auto eigenlijk nog niet eens had gekocht! Bovendien viel de meerprijs van deze trekhaak alleszins mee. Ook voor mij , wegens de lange reis ( dik 240 km ) een volle tank benzine mee gekregen. Voor service een 10!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede ervaring, vriendelijke customer service, ze gaan de extra mijl! Onze auto had complicaties, en omdat we maar een korte tijd in Nederland waren was het lastig om te verhelpen maar Vossestein deed alles wat nodig om het probleem op te lossen.. Super service! Bedankt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle en keurige afhandeling van verkoop gebuikte auto,komt afspraken na. alles ziet er keurig uit,zowel showroom als werkplaats.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke mensen met veel kennis. Makkelijk tot een goede deal gekomen ten aanzien van onze wensen en hun aanbod. Goede service en prima levering. Nog geen ervaring met verder onderhoud e.d. vanwege het net nieuw aanschaffen van onze auto. Tot nu toe een goed gevoel over deze garage. Tijd moet uitwijzen of dat dit gevoel klopt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, meedenken, eerlijk! Kortom: een topbedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren met een goede relatie en tevens klant bij Vossestein, een afspraak gehad bij Van Der Valk Breukelen. Tijdens afspraak had ik mijn lichten aan laten staan. Accu leeg. Auto startte niet. Vriend belde met Vossestein of zij een \'start-tip\' hadden. Vossestein gaf aan wel even langs te komen met een accu-booster. Binnen 5 minuten ter plekke en snel weer \'on the road\'. Opgelost. Dat noem ik nou het overtreffen van (potentiele) klantverwachtingen. Excellente service. Mensen van Vossestein: bedankt!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tien jaar geleden bij dit autobedrijf terecht gekomen en ik rij in mijn (mogelijk zelfs 3e-hands) Audi nog steeds. Ondanks dat dit bedrijf niet merkgebonden werkt, is de kennis en vakbekwaamheid meer dan goed. De service staat op een hoog peil en tijdens elk contact, telefonisch of fysiek, ervaar ik betrokkenheid, meedenken en wat nog veel belangrijker is: eerlijke voorstelling van zaken. Voor wat betreft onderhoud en de (helaas noodzakelijke) reparaties heb ik nooit het gevoel gehad dat ik meer betaalde dan strikt noodzakelijk. Ook hierbij steeds overleg en een juiste voorstelling van zaken. Wat moet ik nog meer vertellen: zonder twijfel gewoon goed!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je hebt het gevoel wanneer je binnenkomt dat je niet als een nummer wordt behandeld. Ze spreken je met je voornaam aan.. ook de dag erna toen ik terug kwam waren ze dat niet vergeten.. ik ervaar dit als zeer fijn.. en zal zeker terug komen om tzt een andere auto te kopen..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en erg klantvriendelijk. Met een goed gevoel en een nieuwe auto de deur uit gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige mensen. Eerlijke auto gekocht tegen een eerlijke prijs. Goede koffie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Juni 2014 heb ik een Peugeot Partner (occasion)aangeschaft met een inruil van de huidige auto. In deze auto was ik ooit een ring verloren. De garage was zo vriendelijk om deze voor mij uit het ventilatiesysteem te halen. Ik ging er vanuit, dat zoiets voor een garage niet echt de moeite was. Ik had de auto immers ingeruild? Maar ik was zeer verrast toen ik gebeld werd dat de ring terecht was. Dat was zeer attent en er werd niet moeilijk gedaan over evt. kosten. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door een misverstand bij de aankoop van een auto kreeg ik toen ik de auto voor het eerste jaar liet keuren, deze APK keuring gratis ter compensatie aan geboden, zonder dat ik hier om had gevraagd. dat is pas service.

Ter Aaseweg 8

3626 AA Nieuwer ter aa