3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aanschaf gebruikte auto. Prima ervaring. Auto is keurig afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een foutje kunnen opmerken en wel; vorig jaar kwam mijn auto net door de a.p.k. Een afspraak gemaakt met een verkoper dat ik voor het verstrijken van de volgende a.p.k. Gebeld zou worden voor een tweedehandse auto. Geen reactie gehad. Voor de rest een prima bedrijf met vriendelijk personeel, en op die eene keer na komen ze hun afspraken na. Blijf mijn auto daar brengen, en zal anderen het bedrijf aan bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eindelijk een autobedrijf waarbij je bij binnenkomst al een vertrouwd gevoel krijgt. De keus om hier mijn auto te kopen was al snel gemaakt, zonder enige twijfel. Omdat ik 2 uur moest rijden om bij Vossestein te komen werd alles in werking gezet om de auto dezelfde dag af te leveren. In de tussentijd mocht ik met een andere auto die ik ook erg mooi vond rijden. Echt een bedrijf met een eerlijk advies en waanzinnige service. Ik kan Voosestein iedereen aanbevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima. eén wens heb ik wsl: bij de introductie van een nieuwe auto is meer tijd nodig om alles over de werking van vele nieuwe dingen te weten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne ervaring, aangename communicatie wederzijds!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Volkswagen Lupo aangeschaft via Autobedrijf J. Vossestein B.V. Het verhaal was dat het een hele goede auto was en dat de prijs dan ook iets hoger lag. Geen probleem als dit ook zo was, maar nadat de startmotor 2x vervangen was konden ook de centrale deurvergrendeling, olieslang en de elektrische ramen worden vernieuwd.. en dat voor een BOVAG-gecertificeerd bedrijf! Nu ( 2 jaar later ) zeggen ze zelf dat ze hem best wel eens te duur kunnen hebben verkocht en willen ze helemaal niks doen om ons als klant te behouden. Vossestein blijkt perfect te zijn als je maar betaald en doet wat zij willen, maar uiteindelijk belazeren ze je gewoon. Mooie praatjes en je het gevoel geven dat ze echt veel voor je doen, dat hebben ze in huis. Voortaan maar naar garage waar ze echt iets willen doen voor een tevreden klant. Geen woorden maar daden garage Vossestein!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ruim 20 jaar zijn we klant, we hopen dit nog lang te blijven. Correct, flexibel, degelijk en betrouwbaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettige sfeer, als een familiebedrijf. Zeer prettig en professioneel geholpen. Aflevering perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs was onze auto gestolen, maar een paar dagen later kregen wij hem weer terug. We zijn meteen naar Vossestein gegaan en zij hebben de verzekering in orde gemaakt en alles gecontroleerd op schade. Toen we de auto terug kregen zag deze er weer tiptop uit! We hebben een erg fijne service ervaren en zijn al jarenlang (29 jaar) klant bij dit autobedrijf. Tot op de dag van vandaag is de service nog steeds uitmuntend en zijn ze altijd bereid om je te helpen. Wij danken Vossestein voor de goede service en vriendelijkheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We rijden al weer enkele weken met de caddy die we bij autobedrijf Vossestein hebben gekocht en zijn heel tevreden over zowel de correcte en vriendelijke manier van verkoop en onderhandeling door Jan, alsook de service(we kregen meteen een leenauto aangeboden).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kopen al jaren onze auto\'s bij de firma Vossestein,altijd deskundig en goed geholpen, voor het eerst een nieuwe auto gekocht gewoon bij Vossestein, Cornè heeft alles prima verzorgd,gezien onze ervaringen met andere autobedrijven,kan menig autobedrijf er een voorbeeld aan nemen, wij zijn uiterst tevreden met dit bedrijf wat tevens een uitstekende service verleend

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een auto aangeschaft via Autobedrijf J Vossestein B.V. Ben erg tevreden over de omgang en qua inlichtingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door vandalisme zijn bijna alle ruiten van onze auto kapot geslagen en er zat een gat in de carrosserie. Om woest van te worden. Bij Vossestein hebben ze ervoor gezorgd dat we een leenauto hadden, dat alles vlot geregeld en gerepareerd werd en ik kon steeds weer terecht voor overleg. Op zo\'n moment ben je daar heel blij mee en dankbaar voor. Als vrouw voel ik mij bij deze garage op mijn gemak en goed geholpen. Top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lang geleden kocht ik een Kever bij Arie Ruska in Amsterdam. Hij sprak ooit de memorabele woorden: Ach, klanten krijgen is niet zo moeilijk. Klanten houden, dat is de kunst. Dat is precies wat er bij Vossestein hoog in het vaandel staat, klanten houden. En dat doe je maar op één manier. Toch?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar een Porsche Cayman PDK bij Corne van Vossestein-Exclusive gekocht. Deze auto bevalt uitstekend, tevens de service die ze hier leveren. Onlangs kocht ik ook een Porsche Panamera bij een Porsche dealer. Daar diende ik 285,- Euro te betalen voor het monteren van een raamschakelaar die defect was. Dat vond ik zo hoog, toen zei Corne kom bij ons langs en wij regelen het voor u. Ze hebben de auto zelfs voor mij opgehaald en hebben de schakelaar gratis gemonteerd ondanks dat ik de Panamera niet bij hen heb aangeschaft! Dit noem ik nog eens TOP SERVICE, Vossestein ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ouders zijn al jaren klant bij autobedrijf vossestein. Vorig weekend kwamen wij in aanmerking voor een leen auto en is deze geheel aangepast aan mijn werktijden aan mij geleverd. De service was uitstekend en ze hielden zelfs rekening met de grote van de leen auto. En absolute aanrader als u geeft om persoonlijke service op maat en vakmanschap.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Saab 9-3 en vond een mooie bij Vossestein,bij het proef rijden wat gehorig op de achterbanden maar zij beloofde dit op te lossen. Bij de aflevering zaten er twee nieuwe banden onder en het geluid was weg,top . Het contact kwam op mij eerlijk,vakkundig en betrouwbaar over,ik heb de auto ook door hun laten verzekeren. Menig merk gebonden autobedrijf kan van deze mensen nog wat leren wat klant vriendelijkheid .

Ter Aaseweg 8

3626 AA Nieuwer ter aa