Op internet gericht gezocht naar een bepaalde auto, en gevonden bij Vossestein. We hebben de bezichtiging, de route naar de aankoop en inruil van onze oude trouwe auto als zeer prettig ervaren. Er wordt de tijd voor je genomen en je vragen worden serieus genomen ondanks de inruil en aankoop van een oudere auto.
Een zeer vriendelijke, persoonlijke en deskundige benadering. Ik heb bij deze garage zojuist een gebruikte auto gekocht en ik werd daar erg prettig bij begeleid. Ik denk ook dat de prijs/kwaliteit verhouding prima is. Ik verwacht veel van de eventuele verdere service en ik heb er vertrouwen in dat ik een goede aanschaf heb gedaan.
Ben al jaren klant, met verschillende auto\'s. Advies, onderhoud en vooral de manier waarop soms iets extra\'s gedaan wordt of adviesje wordt gegeven is helemaal top. Daarnaast wordt je gekend als klant, je bent geen nummer. Goede samenwerking tussen verkoop balie werkplaats.
Op zoek naar een Skoda Oktavia kwam ik, via Marktplaats, bij de firma Vossenstein terecht. Jan(van de verkoop)gaf me vooraf telefonisch een eerlijke beschrijving van de auto. Eenmaal bij Vossenstein aangekomen kreegt ik een goede indruk van het bedrijf, professioneel ook (ik werk zelf ook in de autobranche). De auto heb ik gekocht, en ben er zeer tevreden mee.
Goede service, vriendelijke mensen, vakkundig, gewoon zeer o.k.
Klantvriendelijk, zeer goede service
Altijd vriendelijk en servicegericht en dat al jarenlang. Of je nu komt voor onderhoud of n pechdingetje. Maakt ook niet uit wat voor auto. Een kleine panda of een superdure. Denken mee. Kloppen zeker geen geld uit je zak. Komen met oplossingen en helpen je. Ik denk dat dit het beste autobedrijf is van Nederland.
Erg goede ervaringen. Hele vriendelijke mensen en ik raad zeker aan iedereen aan om gebruik te maken van de service van Autobedrijf J. Vossestein B.V.
Prettig en vakkundig geholpen.
Goed bedrijf goed geholpen, enig minpuntje de auto had schoner afgeleverd mogen worden ookal was het een van de goedkopere auto\'s.. Zat van de vorige eigenaar nog king pepermunt papier in..
Laatst stond ik met autopech langs de weg. Autobedrijf Vossestein was zeer spoedig aanwezig en hebben mij vol geduld voorzien van een uitstekende service. Ik kan u dit bedrijf zeker aanraden voor service, klantvriendelijkheid en zeer goede kennis van auto\'s.
Onlangs mijn nieuwe Ford Focus ST gekocht bij autobedrijf Vossestein, ik ben zeer te spreken over de manier waarop ik ben behandeld. Ik werd hartelijk ontvangen door Jan en we bespraken samen de Ford die in de werkplaats stond. Na enige tijd konden we vrijblijvend een proefrit maken. Na de proefrit mochten we genieten van een kop koffie of wat fris en kon er over de aanschaf gepraat worden. We hebben gebruik mogen maken van een betalingsregeling waarbij de auto in termijnen af kon worden betaald. Een week later stond de auto rijklaar, opgepoetst en wel te wachten op zijn nieuwe eigenaar. We werden nogmaals vriendelijk ontvangen door Jan en personeel en na wat extra papierwerk konden we naar huis. De auto rijdt fantastisch en aan de klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf kunnen velen nog een voorbeeld nemen. Ondanks dat we een lange afstand hebben moeten rijden zal ik mijn volgende auto ook weer bij Vossestein kopen. Niets dan lof voor dit bedrijf! Mvg, Wesley
Erg klantvriendelijk,koffie staat meteen klaar.geen opdringerig gedrag. Goede uitleg.
Zeer klantgericht en vriendelijk personeel. Warm ontvangst en eindelijk een autobedrijf zonder gladde verkopers. Ik ben uitermate goed geholpen bij de aankoop van mijn Opel Astra. Ook kreeg ik nog een nette inruil prijs voor mijn oude auto. Mondeling gemaakte afspraken worden ook gewoon netjes nagekomen. Al met al een prima autobedrijf om zaken mee te doen. Zeker een aanrader!
Correctie op eerder gegeven mening; prijs/kwaliteit
Vanmiddag euro getankt voor een dieselmotor. Dat schiet niet op. Ik moest wel opschieten dus snel vossestein gebeld. En ja hoor………wat een SUPER service weer! Reijer was de redder in nood en binnen een half uur was ik weer op de weg. Hartelijk bedankt.
Nu twee weken terug een gebruikte auto gekocht bij Vossestein omdat ik een kleine 20 jaar geleden ook goede ervaringen had met dit bedrijf. Bij deze aankoop verliep alles wederom weer zeer vriendelijk en helder. Kort na de aankoop bleek er toch nog iets aan de auto te mankeren. Dit werd echter snel en kostenloos verholpen. Niets dan lof dus voor dit bedrijf met zijn medewerkers!
Een mooie auto gekocht bij de Fa.Vossestein. Net als mijn vorige wagen ook hier in onderhoud. Zeer tevreden over de deskundigheid en service.
Heel vriendelijke ontvangst. Er werd direct aangeboden een proefrit te maken en daarvoor de tijd te nemen. Verkoopgesprek was open en eerlijk. Goede afspraken over keuring en vervanging onderdelen. Auto is prima afgeleverd. Ook de service achteraf is prima. Snel antwoord op mail. Goed bedrijf met vriendelijk personeel.
Vriendelijk geholpen door iemand die met plezier zijn werk deed.
Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan mijn bezoek en het aanschaffen van een auto bij Autobedrijf J. Vossestein. Iedereen is even klantvriendelijk en je voelt je welkom. Daarbij is de service uitstekend!
Zeer correct ontvangen,en n prettige van me keuze van me auto.