Prima bedrijf. Komt de afspraak na. Goede/eerlijke offerte

Betrouwbaar

Prettige en deskundige mensen.

Altijd goed.

Kom al jaren bij Probaat. Zijn zeer tevreden. Laatst nog lampje laten vervangen. Geen uurtarief in rekening gebracht. Vorige keer naar band laten kijken omdat ik dacht dat de band leegliep. Duurde best even maar konden niets vinden. Ook hier werd niets in rekening gebracht. Waar vind je dat nog.

Prima, snel en vriendelijk

Goede ervaring, snel plek en fijn dat er een leenfiets of auto (tegen kleine betaling) beschikbaar is.

Fijne service, zeer persoonlijk!

Fijne, persoonlijke auto garage. Je word prettig aangesproken met je voornaam.

Altijd top

Lekker duidelijk altijd

Een mooi bedrijf met geweldige mensen.

Ik had bij Fred een andere auto gekocht. Prima zaken kunnen doen met een goede prijs voor mijn inruil. Autobedrijf Probaat is niet te vergelijken met andere autobedrijven, je kijkt je ogen uit hoe de showroom ingericht is! Veel kunst en stijlvolle elementen! Als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog een kunstwerkje uitzoeken van de metaal kunstenaar “ Brutus Metal Art”, helemaal geweldig! https://youtube.com/c/BrutusMetalArt

Zoals altijd, prima geregekd

Alles weer zeer goed opgeknapt. Ook ff een belletje wat de kosten werden en wat er allemaal moest gebeuren. Ben weer zeer tevreden

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Altijd een vriendelijke behandeling.

Al jarenlang ben ik klant bij garage Probaat en mijn ervaring is steeds positief. Als ik in de problemen zit, bijvoorbeeld omdat de accu het laat afweten, wordt er meteen voor een nieuwe accu gezorgd en wordt het aan huis geregeld. De sfeer op het bedrijf is positief

Mijn ervaringen met Probaat zijn erg positief

Zeer weinig klachten

klantvriendelijk

perfecte service, ongedwongen sfeer, nette prijzen. de klant is koning. altijd een gezellige ontvangst

Alles zeer netjes geregeld.

Ben zeer goed geholpen weer deze keer.zowel ontvangst als werk wat uitgevoerd is.

Duidelijk

Ze hebben me al meerdere malen goed behandeld als nieuwe klant.

Fijne persoonlijke service!

Betrouwbare garage met fijne mensen, kijken niet naar hoe ze het meest geld kunnen verdienen, maar naar wat de klant echt nodig heeft. Aanrader!

super.

als je al 25 jaar je auto koopt,en de service nog altijd super is hoef ik er niks aan toe te voegen.

Prima de luxe

Zoals altijd correct geholpen en op een zeer vriendelijke manier

Fijn vertrouwd adres

Ze hebben meer verstand van auto's dan ik, dat is op andere adressen wel eens anders geweest. Ik heb in diverse delen van het land gewoond, elke keer moet je dan op zoek naar vertrouwd adres, des te meer blij Probaat gevonden te hebben.

Betrouwbaar en professionieel

Mijn 20-jarige Chrysler Neon is een auto die niet veel meer voorkomt, maar bij Probaat weten ze mijn auto kundig te repareren wanneer er iets is en te onderhouden zodat ik er nog fijn mee kan rijden. Ook voor grotere klussen zoals de distributieriem vervangen draaien ze hun hand niet om. Goede communicatie, van tevoren spreek je precies af wat er moet gebeuren incl. een schatting van de prijs, en voordelig. Top garage!

snel en goed

Volgens verwachting

Prima service!

Wederom keurig geholpen, al jaren vaste klant en niet voor niets! Ook deze keer weer goed meegedacht in werkzaamheden en kosten. Dankjewel weer Jos voor jullie topservice!

Hele goede service gegeven

Ga zo zeker door,ben blij met jullie goede service. Ik raad ook mijn vrienden aan jullie aan,mvg Jona Segers

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg