Heel goed

Sympathieke bejegening, wekt vertrouwen bij mij.

Hele goede service

Één belletje naar Probaat en ik kon gelijk dezelfde dag al langskomen. Er werd met me meegedacht, ik kreeg een leenauto mee en volgende dag stond auto alweer klaar. Hele fijne en persoonlijke service!

Zeer klantvriendelijk

Altijd vriendelijk en goede service

Klantvriendelijk

Na reparatie werd mijn auto thuis afgeleverd. Dat is nog eens service.

hulpvaardig en deskundig

Probaat denkt mee om de beste oplossing voor jouw auto te regelen. Ben al jaren een tevreden klant.

Vriendelijk en betrouwbaat

Betrouwbare garage.

Uitmuntende service!

Fred heeft ons razendsnel geholpen met de zoekopdracht naar een nieuwe auto. Ook de service naderhand was top.

Eerlijk, oprecht ter zake kundig en Gezellig

Eerlijk, oprecht, terzake kundig en...........Gezellig

goede service

idem

Erg goed geholpen bij de aankoop van mijn auto

Een leuke auto kunnen kopen met inruil van mijn oudje. Door dat ik er al jaren kom is het contact met Fred en Jos erg goed. Ik weet gewoon dat ze een goede kwaliteit auto aan mij verkopen.

Goede service, deskundig en vriendelijk

Eigenlijk zoals altijd de afgelopen 27 jaar

Aardig.

Goede service.

Alom prettig om door wie dan ook geholpen te worden en eerlijk!

Het vertrouwen dat je bij Probaat hebt, geeft je geen stress om ieder jaar met je auto naar de garage te gaan. Als klant ben je echt koning en die service is er ook, als je tussendoor een lampje moet vernieuwen e.d. Afgelopen zomer ging er iets mis met de fietsendrager... we rijden even langs Probaat... en jawel hoor, 3 minuten later konden we veilig op vakantie! En dat doet ons zo goed! Dank jullie wel team Probaat!

zeer goede service

zer goede persoonlijke service

Weer vertrouwd okay !

Weer vertrouwd okay !

Ik word altijd blij als ik bij jullie vandaan kom.

Correcte prijsopgaaf vooraf. Ik vertrouw erop dat ik bij jullie in goede handen ben en een correcte prijs betaal. Géén vanzelfsprekendheid bij een autohandel maar jullie vormen de uitzondering op de regel. Alle goeds!

Ik ben super goed geholpen

Ik belde, de volgende dag waren de onderdelen er al en kon gelijk terecht. Toen is alles binnen een uur gerepareerd. En ik hoefde alleen de onderdelen maar af te rekenen. Nou dat is pas servies!!! En ook nog vriendelijk!!

Alles zoals afgesproken

Geen gedoe. Vriendelijke mensen. Misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg.

supper

Heel goed !

Goede service voor goede prijs.

Snel en goedkoop geholpen.

Uitstekende service.

Altijd snel weer op weg.

Ik kwam plotseling met een storing in het remsysteem van mijn auto. Dankzij de super service van de heren van Probaat werd het dezelfde dag nog opgelost!

Betrouwbaar bedrijf.

Werkzaamheden worden steeds tot tevredenheid uitgevoerd.

Altijd, wanneer ik met een vraag kom over het onderhoud van m'n auto krijg ik een deskundig en reëel antwoord en de bijbehorende reparatie.

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg