Zeldzaam bedrijf!

De persoonlijke benadering, het meedenken, de gezellige ontvangst... nooit gezien in een autobedrijf, sterker nog: nooit gezien in welk-bedrijf-dan-ook! Wanneer ik een andere auto nodig heb, mogen deze heren hem van mij leveren, sowieso!!

Prima service en geen gedoe!

Aotobedrijf Probaat zegt wat het doet en doet wat het zegt. Duidelijke afspraken, geen verrassingen. Prima service voor een prima prijs!

Prima, snelle behandeling, vakkundig

Prima, snelle behandeling, vakkundig

als vanouds goede service

weer goed geholpen met de apk & kleine beurt.

Perfecte service

Snelle respons, snelle oplossing van het probleem. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vriendelijk en sympatiek contact met de klanten.

Eerlijk en transparant geen verrassingen hier! Top communicatie!

Fijn dat het ook zo nog kan. Auto gebracht voor beurt en APK. Vooraf een heldere prijsindicatie. Na inspectie een telefoontje met advies voor noodzakelijke reparaties en kosten waarbij het ruim wordt beraamd. Auto meegenomen in afwachting van bestellen onderdelen, enkele dagen later auto gebracht en alles gerepareerd uiteindelijke kosten 20% onder de opgegeven indicatie. Doen ze goed, niks is zo vervelend als een garage die belt dat er na er al flinke kosten zijn gemaakt er nog een bult poen bij moet. Vakkundige monteurs en super service. Bedankt!

steeds zijn de ervaringen zodanig dat ik al zo lang klant ben,

mijn ervaringen zijn positief

Zeer snel banden gewisseld

nvt

Top service

Kon niet van huis vanwege quarantaine, maar mijn auto moest toch gekeurd en een grote beurt krijgen. De auto werd door Probaat bij mij thuis opgehaald en weer dezelfde dag thuis gebracht.

ik kan altijd terecht voor hulp, en koffie tijdens het wachten

zo aardig, die Probaat mannen, en ze denken met je mee.

prima!

prima!

Prettig en betrouwbaar

Betrokken en eerlijk advies.

Echt top, zonder gedoe!

Ik hoef alleen mijn voornaam te noemen aan de telefoon, en alles wordt goed opgepakt: APK, service beurt, Bosch Car Service. En vriendelijk en meedenkend.

Heel fijn,meteen aan de gang voor ons om de auto dezelfde dag klaar en terug te hebben. Dank je wel.

fijn geholpen

Top dat jullie mijn fotokist diefstalproof hebben gemaakt door hem vast te zetten in de bagageruimte op een chassis balk. Dat kostte meer tijd dan verwacht en dus waren de kosten ook hoger dan verwacht. Maar prima werk.

Top!

Vriendelijke benadering en prima geholpen! Prijstechnisch aantrekkelijk.

goede service

goede uitleg over de auto en netjes afgeleverd

probaat heeft een prima service

Gewoon heel goed en vertrouwd

Zeer attent en duidelijk.

Ze weten waar ze mee bezig zijn en voeren de reparaties enz vakkundig uit. Overleggen eerst als er extra dingen bij komen. Duidelijke rekening. Dus dik tevreden.

Wederom tip-top

Goed geholpen weer :-) Men denkt altijd mee met de klant.

Eerlijk advies

Sociaal en zeer klantvriendelijk

Uitermate net en klantvriendelijk een auto gekocht

Wij zijn bijzonder klantvriendelijk en net behandeld in de wijze waarop we zijn ontvangen, een auto konden bekijken, konden proefrijden en de auto ook hebben gekocht. Het enorm hartelijke van sowieso 4 mensen waar we mee te maken hadden verdient wat ons betreft een dikke vette pluim! Ook de wijze waarop kleine zaken of onvolkomenheden werden opgelost. Niets dan lof! We moesten er 300 km voor rijden, maar dat zullen we een volgende keer zeker weer doen!

Mijn ervaring is altijd heel positief

Uit ervaring altijd de hoogste score

Alles weer dik in orde

Snel en vriendelijk