Vriendelijke en transparante service

Goede service, meerkosten werden netjes doorgebeld, transparante factuur en mijn auto rijdt weer heerlijk!

Wij worden altijd netjes behandeld Hebben dus veel vertrouwen bij dit bedrijf

prima, zoals altijd

Top garage zeer goede service

Perfecte service.

Apk keuring: zeer netjes gedaan. Niks teveel, voor een mooie prijs.

Al jaren doet Probaat alles voor onze auto. Hele gezellige garage met vakmensen. Echt niks op.aan te merken!

Service

Zoals het hoort wordt je bij probaat altijd fatsoenlijk behandeld, en ben zeer tevreden over de kwaliteit die ze leveren, Prettige mensen en eerlijk,

Prima en klantvriendelijk

Zeer tevreden.

Betrouwbaar met goede service

, betrouwbaar, goede service, en betrokken, meedenkend

Al heel lang had ik zoveel geld uitgeven om een probleem op te kunnen lossen, maar iedere keer was het zonder resultaat. Bij Probaat is het opgelost. Het wordt niet naar geld gekeken, maar dat de klant tevreden is. Super bedrijf, ben echt heel erg tevreden mee

Geen gedoe maar snelle tussendoor reparatie.

Het voelt goed om bij Probaat klant te zijn. Men kent de klanten en ze doen niet moeilijk, maar geven service!

Telefonisch EHBPech en op zeer korte termijn euvel verholpen!

Altijd goed en correct geholpen! Het vertrouwen is hoog bij deze garage van zowel de eigenaars als het personeel!

Gewoon duidelijk communiceren en focus op een oplossing.

Na voor dezelfde storing bij 3 garages al 6x reparaties te hebben laten doorvoeren die niets oplosten, heeft Probaat het gefixt. Nadat de andere garages het inmiddels ook hadden opgegeven en ik bijna, kan ik nu toch nog in mijn fijne cabrio blijven rijden. Snel, to the point, ginnen onzin, gewoon maken. Daar hou ik van.

Service als vanouds

Gewoon goede service en vriendelijke ontvangst.

Prima geholpen

Jos en fred denken echt met je mee. Verlenen goede service en reparatie prima uitgevoerd. Heel erg bedankt!

Goede en vriendelijke service

Vriendelijke ontvangst en goed uitgevoerde service en advies. Ik kom terug.

ze zitten bij mij op 500 m afstand, maar ik zou 50 km rijden om klant te blijven.

top

Uitstekende service

Denken mee, goede service, vriendelijk, staan altijd voor je klaar

Uitstekend contact en zeer behulpzaam

Altijd bereidwillig een gevoel te creeeren dat ik als klant goed holpen word. Perfecte garage

zeer service en oplossingsgericht

Erg prettig in de omgang, no-noncense, service staat hoog in het vaandel, zoeken auto op maat, en ook nog hart voor cultuur en het goede doel!

Prettige behandeling

Prettige mensen. Je wordt goed en naar wens geholpen.

Toffe gasten, en behulpzaam

toffe gasten en behulpzaam

Goed geholpen in een prettige sfeer.

Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen met het bedrijf.

vriendelijk en duidelijk

top