Snel en kundig

We waren meteen aan de beurt. De kosten werden duidelijk vermeld. De auto was na een paar uur alweer klaar.

Helemaal goed

Ik vind het fijn dat ik de mensen ken bij Probaat. De zaak heeft ook een bepaalde sfeer; aquarium, decoratie & beelden (bar!) in de showroom, wat het allemaal net even iets anders maakt dan een 'gewone' garage. Verder word er vaak goed meegedacht naar de beste en de meest gunstigste (vaak goedkoopste) oplossing, wat weer fijn is voor je portemonnee;-)

goede service

Gewoon goed

Topbedrijf

Bij Probaat ben ik prima geholpen door een stel goeie en fijne mensen, Fred, Joyce in huiskamer en werkplaats. Die duidelijke tijdafspraken maken. Betrouwbaar vertellen welke reparaties nodig zijn. En tips geven voor het komende (auto)jaar. Kortom, een eerlijk bedrijf waar ik mijn rekening voor het werk graag betaal en klant wil blijven. Een prima eerste kennismaking.

Het is een prettig en nuttig dagje uit

Leuke kwaliteit en service

Professioneel uitgelijnd!

Mijn nieuwe auto stuurde niet lekker. Bij de dealer hoorde ik dat dat het rijgedrag van deze auto is. Uitlijnen hielp niet. Bij Probaat hebben ze de auto beter uitgelijnd. Nu rijdt ie weer prima.

Altijd nette service

Je wordt altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen voor n normale prijs

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ik voel me altijd goed geholpen en er wordt goed meegedacht.

Zeer positief

De afspraken worden na gekomen.

Altijd topservice!

Kom hier al jaren en blijf dat zeker doen!

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen. De reparatie is snel uitgevoerd en ik heb er vertrouwen in dat het zorgvuldig is gebeurd.

Top! Goeie tent.

Kom hier al 30 jaar, vanaf de Ceciliastraat. Duidelijk verhaal en behulpzaam.

Top garage, eerlijk en betrouwbaar

Een hele fijne en betrouwbare garage.

Ze hebben m'n auto gekeurd en dat ging zoals afgesproken.

Met minder dan 3k in een jaar kan er weinig gebeuren

Alles verlopen volgens afspraak. Door het vele stilstaan (?) toch een 'droge' band geconstateerd. Altijd goede prijs/kwaliteit.

Perfect zoals ieder jaar

Netjes en correct

Kom hier al jaren naar volle tevredenheid.

goede service

Vriendelijk en persoonlijk contact.

Klantvriendelijk

Alle werknemers stellen zich vriendelijk op. Er is een open sfeer. Alles gaat in overleg. Er wordt je niets opgedrongen.

Fijn bedrijf

Goede service , er wordt naar je geluisterd en de afgesproken reparaties worden netjes uitgevoerd. Ook de persoonlijke sfeer spreekt mij zeer aan.

Geweldige sfeer en service; prima leenauto

Geweldige sfeer en service; zeer vriendelijk; meest bijzondere/huiselijke garage ooit; prima leenauto (geweldige karikatuur). Enig verbeterpunt: achteraf communicatie dat leenauto binnen 24 uur niet in contract zat.

Vertrouwd!!

altijd goed