Goede service en snelle afhandeling.

Ik heb goed vertrouwen in de medewerkers. Jullie geven goede service en een klantvriendelijke benadering.

Goede gerichte service, duidelijke communicatie.

Ben al jaren klant bij Probaat; altijd goede afspraken, auto wordt opgehaald en teruggebracht. Over evt reparaties die moeten uitgevoerd en toch meer/veel geld kosten wordt altijd even overlegd voordat ze worden uitgevoerd. Ook voor 'opdrachten' voor het zoeken naar een geschikte occasion ben je hier aan het juiste adres!

Goed geholpen

Super aardige service

Superbedrijf

Ik heb veel garages in mijn leven gehad maar deze is de eerste die ik kan aanbevelen echt super.

Toffe gozers garage

Snelle service, ophalen en terugbrengen van de auto, altijd opgewekte mensen aan de telefoon, goed gespecificeerde rekening, geen onzinnige extra’s, staan klaar als het nodig is.

Altijd goed

Duidelijke uitleg, no-nonsens personeel

zeer tevreden

punctueel volgens afspraak , goede voorlichting

Duidelijk, snel en oprecht

Ik kon meteen terecht, geen poespas, eerlijk en fijn geholpen.

prima bedrijf met prima service

Vriendelijk contact, duidelijk in reparaties en prijs met 'n snelle service

ja ik noem het altijd 'mijn garage'/ 'het geluid' houdt me al langer bezig.

er is wel flink werk gemaakt van ' het geluid' voor mij te vinden op youtube, na intoetsen 'geratel peugeot 107' er wordt gezegd : het is een 3 cilinder, meer motor geluid: ik ken meer motorgeluid, maar dat is het niet wat me al lang bezig houdt: er is een soort 'geratel' luister youtube! wat is, wat kan er aan gedaan worden? https://youtu.be/8HNl7nbIaVU

als klant ben je koning

goede service

Snelle service en communicatie is super.

Goede communicatie m.b.t. eventuele vervanging van onderdelen en prijsbepaling.

APK bleek duurder te zijn dan geadverteerd via Mijngarage.nl

Bus was binnen een dag klaar, daarvoor 1 ster erbij. APK was een stuk duurder dan geadverteerd.

Ik ben goed geholpen

jullie hebben me weer goed geholpen zo als altijd bedankt weer.

Prima.

Goede communicatie en snelle service.

Uitstekend en vriendelijk

Klantgericht en persoonlijk.

prettige bediening

zie boven

Topbedrijf

Goed, eerlijk, snel!

Het is gewoon prettig zaken te doen met Probaat

Voor mijn jaarlijkse beurt (van de auto dan he) en de APK keuring kon weer snel een afspraak gemaakt worden. De beurt en keuring weer snel en, voor zover ik het kan beoordelen, weer prima en snel uitgevoerd. Kortom....wederom helemaal oke

zoals altijd 100%, ben niet anders gewend, gr. wim.

zoals altijd 100%, ben niet anders gewend, gr. wim

Heel goed

Ze denken met je mee.

Prettige bejegening en overleg is mogelijk. Ze denken mee naar financieel gunstige en kwalitatief goede oplossingen bij reparaties.

Zeer positief

Als er iets aan de hand is, wordt het meteen opgelost.

Goede service en laten weten wat er aan de auto moet.worden gedaan

Heel goed de service, toppie

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg