Prima!

Goed overleg over de extra kosten bij de keuring.

Uitstekende service en vakmanschap

Al jarenlang een zeer tevreden klant. altijd betrouwbaar, ik kan altijd op hen rekenen.

Top.

Prima sfeer, goed en betrouwbaar.

goede ervaring

snel en goede bediening en betaalbaar

We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snel, correct, vriendelijk.

gewoon goed

Er wordt meegedacht en tijd gemaakt

geweldig en heel betrouwbaar !!

via Probaat een 2de hands auto gekocht. Probaat heeft de auto eerst door een monteur laten bekijken en toen opgehaald en helemaal in orde gemaakt (APK, grote beurt, nieuwe banden), in een woord 'geweldig'. En dit allemaal voor de vooraf afgesproken prijs !!!!

geweldig

ben al meer dan 30 jaar klant,en wil geen ander

prima geholpen

vertrouwen en service

Zoals altijd TOP

Al jaren een tevreden klant

lekker vlot geregeld

Prrrrima (ongevraagde !!) service !

Aardige ! mensen, goede (ongevraagde !) service ! Altijd leuke 'setting' / entourage !

Super service en een geweldige ambiance.

Wachten daar kan niet lang genoeg duren; zoveel te ontdekken.

Keuring

Alleen nog maar geweest voor keuring,maar vlot en netjes geholpen.

Erg goede service

Prettige service en goede uitleg over reparatie

Prettige service en goede uitleg over reparatie. Het is echter nog even afwachten of de reparatie tot gevolg heeft dat de dashbordlampjes die per abuis aan gingen, nu werkelijk uit blijven.

Altijd 100% Tevreden

Ondanks de drukte, ook nu weer een snelle service.

Altijd perfecte service

Aankoop en onderhoud van de auto is in professionele handen

Service zoals we dat gewend zijn

Fred had de opdracht gekregen om een auto voor ons te zoeken. De auto die hij gevonden heeft ( nog geen 3 weken later) voldoet aan alles wat we wilden. Konden meteen proefrit maken en daarna was de koop in 10 minuten geregeld.

Snelle en deskundige service zoals altijd

Goede snelle service en reparatie

APK en onderhoudsbeurt was prima

Als nieuwe klant werd mij gevraagd welke beurt, naast de APK noodzakelijk was. Omdat ik dat niet precies wist heeft Fred bekeken, a.d.h.v. de staat van de auto, wat er onderzocht moest worden. Dat vind ik een prima manier van zakendoen. Zoals door Fred wed gezegd: "Ik ga geen onnodige zaken doen."

Supergoede service

Fijn geholpen!

zoals altijd snel en redelijk aan prijs

Na hulp van de WW, kreeg ik het advies meteen naar de garage te gaan om de accu te laten controleren. Ondanks de enorme drukte toch binnen een uur geholpen. Heel erg bedankt.

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg