Adequate, vriendelijke en zeer goede klantgerichtheid.

Technisch hoef ik mij geen zorgen om de auto te maken. Dat is in goede handen.

Fijn en professioneel geholpen

Mijn olie moest worden bijgevuld. Ook mijn ruiterwisservloeistof was bijna op. Met 15 minuten stond ik weer buiten met nieuwe olie en ruiterwisservloeistof! Ondanks dat ik niet meer in Putten woon, kan ik altijd even langskomen met mijn auto!

Tot in de puntjes geregeld

Dinand is een eerlijke en nette kerel. Geen typische autoverkoper zoals je ze wel eens tegenkomt. Vooraf had hij de proefrit goed voorbereid door de auto nog even netjes te wassen. Hij is vriendelijk en kwam met een goed bod. Alles verliep in prima harmonie. Hij maakte al zijn beloften waar en verleende daarbij een uitstekende service. Alles was tot in de puntjes geregeld. Niets dan lof.

Auto garage Van Veenhuisen is een top adres voor goede auto's in alle prijs sigmenten.

Zeer mooie aut's Goed onderhouden auto's Aantrekkelijke, en reële prijzen Top service Zeer vriendelijk Echt de moeite waard, om ook vanaf het zuidelijkste puntje van Nederland ( Vaals, drielandenpunt ) helemaal naar Putten in Gelderland, de hoge veluwen ) te gaan, om een auto te kopen. Ik ben super treveden met mijn nieuwe auto, die ik bij hun gekocht heb. Een echte aanrader dus, om je volgende auto te kopen !!!

Geweldig geholpen en daardoor vol vertrouwen een auto aangeschaft.

Via Autotrack bij deze garage terecht gekomen bij het zoeken naar een tweede hands auto. Na bellen werd ik vriendelijk te woord gestaan en uitgenodigd om te komen kijken. Op locatie erg goed geholpen. Het personeel komt erg betrouwbaar over, neemt de tijd en denkt met je mee. Zonder enige twijfels een goede deal kunnen maken en rij op moment van schrijven al anderhalve week tevreden rond!

Een prettig autobedrijf!

Onze ervaring met dit bedrijf is ook prima. Eerlijke voorlichting over de auto die wij gekocht hebben. Bedrijf komt afspraken na. Wij zijn blij met onze mooie MINI Cooper, bedankt Dinand!

Goed bedrijf met aardige mensen

Heb een auto bij hun gekocht de verkoper heeft me fijn geholpen dit is een garagebedrijf die nog service geven en geen praatjes

Constant erg klantvriendelijk personeel goede prijs kwaliteit.

Naast de goede service met de reguliere beurten en keuringen, zijn ze altijd behulpzaam bij plotselinge problemen met de auto; een keer een klapband Gereden op de oprit, meteen komen om te vervangen. Vandaag mijn sleutelbos met alle sleutels in de auto liggen en de hond, en vervolgens zat de auto op slot. Binnen een half uur een redder in nood, zonder schade de electronische vergrendeling geopend, HOE GEWELDIG IS DAT!!!!

Vakkundig, vriendelijk, voortvarend, voortreffelijk

Bij Van Veenhuisen troffen wij onze wensauto aan, een prachtige occasion van 1 jaar jong. Het aankoopgesprek en het inruilen verliep in zeer prettige en ongedwongen sfeer. Van Veenhuisen heeft vervolgens alle moeite gedaan om onze auto nog completer af te leveren met accessoires van onze keuze. Ondanks de voor ons niet geringe rijafstand naar dit sfeervolle garagebedrijf komen wij hier zeker terug!

Uitstekend!

Bij aankomst voelde het meteen al goed: Erg vriendelijke mensen met een professionele kijk en eerlijkheid! Ik kan iedereen aanraden hier een kijkje te gaan nemen. Autogarage Van Veenhuisen bedankt en tot ziens!

Top garage, goede service en vriendelijke mensen.👌

Het is altijd weer hetzelfde liedje. .... en nee we hebben niets te klagen want het is een leuk en vrolijk liedje!!😉 We zijn vast één van de vele dik tevreden klanten.

Gewoon goed

Afspraak op korte termijn, goede service.

Top garage op alle fronten

Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt en het voelde direct goed, vriendelijk en hoog gekwalificeerd personeel. In deze tijd zijn garages met zo’n goede service en eerlijkheid ver te zoeken dus beveel ik het iedereen aan om eens een kijken te nemen. Mvg, Remco

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, eerlijk en betrouwbaar

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het moment van binnenkomst voelde het goed. Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Hier geen gladde verkooppraatjes maar degelijke informatie en advies. Inruil oude auto zonder enig probleem. Bij aflevering is er nog een nieuw setje Bridgestone\'s zonder extra kosten gemonteerd, Klasse! Het is voor mij even een ritje naar Putten maar ondanks de afstand zou ik hier zo weer binnenlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij van Veenhuisen geweest voor de aanschaf van een Renault. Een zeer gemoedelijke sfeer en een persoonlijke benadering. Er werd echt de tijd voor mij genomen en ik ben goed geinformeerd. Ondanks dat van Veenhuisen voor mij niet om de hoek ligt zou ik zo weer voor ze kiezen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Garage Van Veenhuisen is altijd TOP! Vakkundig en altijd eerlijke en vriendelijke service. Wat een fijn bedrijf! Een aanrader voor iedereen...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt goed geholpen en de auto wordt vakkundig onderhouden is mijn ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zocht ander garagebedrijf na scheiding. Het vertrouwen voelt hier goed. Hier wordt je als vrouw goed geholpen en voorgelicht. En dat zie je bij andere bedrijven wel anders: de “domme” vrouw die geen verstand heeft. Ga zo door.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuk en zeer vriendelijk geholpen, echt tijd voor de klant nemen. Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier vorige week een prachtige occassion gekocht. Klantvriendelijk, deskundig en servicegericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, correct, kundig en erg goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn auto. Goede service en prettige mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze ervaring is goed vriendelijk en toch ook tijd hebben voor de klant

Hoge Eng Oost 39

3882 TM Putten