4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring, altijd prettig geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn, en erg vriendelijk!! Erg behulpzaam en zeer professioneel! Ik kom er graag!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aangegeven dat ik slechte ervaringen heb met garages, vooral het onderhoud en reparaties waren bij andere bedrijven vaak slecht. Echter met deze garage een goed gevoel, maar nog belangrijker: een nette werkplaats, fatsoenlijk personeel zo wel in woord als uiterlijk. Verder wat ouder personeel waar je ook wat meer ervaring uit kunt verwachten, kortom deze garage krijgt van mij een 8, goed gedaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vrouw heeft haar auto bij dit bedrijf gekocht en we zijn zeer tevreden over de service en transparante en eerlijke adviezen. Zowel haar auto als de mijne in onderhoud bij dit bedrijf en ik moet zeggen dat we nooit zo\'n goede garage hebben meegemaakt. Zeer deskundig, servicegericht en, anders dan ik bij de Volvo garage was gewend, heel betaalbaar. Ik beveel dit bedrijf dan ook bij iedereen van harte aan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben best lang nagedacht over de aankoop, maar de garage was niet opdringerig en liet ons volkomen vrij. Uiteindelijk besloten om de auto toch te kopen en daar hebben we een goed gevoel over. Afgeleverd met grote beurt, 2 jaar APK, 4 nieuwe banden, 3 maanden garantie en een werkende bluetooth functie zoals afgesproken. Bij afhalen stond hij gepoetst en wel klaar in de garage en alle papieren e.d. lagen klaar om te tekenen. Nadat we alles nagekeken hebben kregen we een bos bloemen en zijn we met een mooie auto naar huis gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto ingeruild, zeer goed geholpen. prettige omgeving en ontvangst. Geen poespas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk, perfecte service en nette aflevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na lang zoeken kwam ik via internet de juiste uitvoering van mijn droomauto tegen. Na een proefrit was ik eigenlijk al verkocht en gelukkig kwamen we ook uit de onderhandeling. Na een paar weekjes kreeg ik wat problemem met de auto daarom heb ik gelijk even contact gehad met Van Veenhuisen. Omdat ik ook nog op vakantie ging was tijd best lastig. Op korte termijn konden we wat regelen en ik kreeg ook nog een leenauto mee. Het is net te lang rijden anders zou ik het onderhoud laten doen maar het is zeker een aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met de Heren Rob en Dinand Van Veenhuisen waren uitstekend, zowel in de communicatie tijdens de verkoop, alsook de werkzaamheden, en zeker de na-service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag prima en vriendelijk geholpen bij checken oorzaak lekkage. Was gelukkig niets ernstigs aan de hand. Controle kostte me overigens niets!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren op zoek naar een andere auto en via internet bij garagebedrijf van Veenhuisen terecht gekomen. Dinand heeft ons heel goed te woord gestaan en we hebben geen moment het idee gehad dat we belazerd zouden worden. Proefrit gemaakt, onderhandeld over de prijs en uiteindelijk helemaal tevreden. Hartstikke goed. We kregen zelfs een bos bloemen toen we de auto ophaalde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professionele club met aandacht voor de koper. Geen gladde verkooppraatjes maar degelijk advies. Aflevering en inruil zonder enig probleem. Prima inruilwaarde en geen verborgen kosten. Nieuwe set banden en een bloemetje voor de vrouw. Wat wil je nog meer?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk en duidelijk in de communicatie. Bij de aanschaf van een occasion leek het erop dat de afleverdatum niet gehaald ging worden door vertraging van een stoelreparatie door een derde partij. Hier is duidelijk over gecommuniceerd en uiteindelijk is het toch gelukt om te leveren op de oorspronkelijke afleverdatum. Uitstekende service en ik kom hier graag nog eens terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en snelle communicatie, ook aan de telefoon. Personeel komt oprecht over, dat geeft een prettig gevoel. Relatief lage afleveringskosten maar wel complete beurt (in mijn geval vervangen van distributieriem, waterpomp en remschijven) en 3 maanden garantie. Prima zaak die ik kan van harte kan aanbevelen!

Hoge Eng Oost 39

3882 TM Putten