Wij hebben net pas een plek bij jullie stalling, enige ervaring is de introductieavond van 12 maart, deze positief ervaren. Wil verder nog wat dingen vragen maar daar komen we as zaterdag voor langs bij jullie. voorlopig een prima ervaring
Een zeer klantvriendelijk bedrijf met een goede service.
Prima service en heel betrouwbaar.
Mijnervaringen zijn zeer positief.
Super klantgericht, niet voor niets een wachtlijst voor nieuwe stalling klanten.
Accuraat en goed overleg.
Kwalitatief een goede stalling. Met vriendelijke mensen aan de administratie en werkplaats.
Wij worden altijd goed en vriendelijk geholpen.
De laatste jaren alleen maar positieve ervaringen. Gaarne zo houden.
Ik heb zeer goede ervaringen met Caravanstalling van Vliet. Mijn caravan staat altijd netjes volgens afspraak klaar en ook het onderhoud gaat volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.
Service gericht. Klantvriendelijk.
goed supper
Na een hele slechte ervaring met een schadeherstelbedrijf uit Delft kwamen we in een warm bad figuurlijk gesproken. Niet alleen was de caravan binnen 2 weken getaxeerd en gemaakt, maar als pleister op de wonde werd de caravan die net als wij groen van ellende wa, weer blinkend schoon gemaakt.
Het is een modern bedrijf waar je met de eigenaar afspraken maakt die ook nagekomen worden, perfect.
Zeer vriendelijk en ze komen allen zeer vakkundig over.
Na rum dertig jaar is er voor ons een eind aan kamperen gekomen. Wij hebben jullie zien groeien, letterlijk en figuurlijk. Wij hebben met veel plezier van jullie diensten genoten en nemen nu afscheid, het gaat jullie goed!
Uitsluitend positief. Zeer klantvriendelijk en zeer vakkundig
Professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service. Zowel voor de stalling als voor het onderhoud en reparaties. Vriendelijk personeel.
Duidelijk, helder, vriendelijk en service gericht.