Vertrouwd
Zeer goede ervaring word altijd goed geholpen en denken altijd mee.
Goede service, snelle vakkundige reparaties. Nooit te beroerd om mee te denken en tijd voor de klant te maken.
Naar mijn mening is er iets gebeurd met de caravan met het in of uit de stalling halen. Dit zou gecontroleerd worden. Achteraf onderdelen vernieuwd en de rekening werd gepresenteerd. ????
Heel goede ervaring. Caravan heel vakkundig en snel gerepareerd nadat hij losgeschoten was van de auto. Behulpzame en vriendelijke mensen. Fantastisch geholpen.
Wij staan al 30 jaar met tevredenheid met onze caravan in de stalling,ook voor keuring en reparaties.
Altijd bereid om een extraatje te doen, maken gewoon tijd voor je als je onaangekondigd met een vraag komt.
Wij gebruiken deze stalling al ruim 30 jaar. Eerst was het alleen een stalling, nu ook een moderne werkplaats. Zonder zorgen wordt alles geregeld, ook eventuele schade. Het onderhoud kan worden gedaan als de caravan in de stalling staat, hiervoor hoef je niet apart langs te komen. Ze denken met je mee.
Een top bedrijf. Erg betrouwbaar en staan altijd voor je klaar. Iedereen is erg kundig
Geweldig bedrijf, wij staan er al jaren in de stalling naar alle tevredenheid. Fijn dat de caravan opgehaald en gebracht kan worden wanneer het jou uitkomt. Bij reparatie en onderhoud goed advies, snel en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijk personeel, kortom klasse.
Heel goede service zeer deskundig met betrekking tot onderhoud. Prettige behandeling bij de receptie altijd behulpzaam. Afspraken met betrekking tot ophalen carevan zeer punctueel. Prima bedrijf
Zowel de service van stalling als onderhoud zijn zeer goed en met persoonlijke aandacht. Top bedrijf.
Van Vliet is niet alleen een stalling, maar ook een zeer deskundig reparatie- en onderhoudsbedrijf. Ook voor accessoires kun je bij ze terecht. Makkelijk alles onder één dak. Ophalen en brengen van je caravan gaat probleemloos en veilig door een beveiligd hek.
Geweldig leuk Familiebedrijf met een hoofdletter!
als ik de caravan nodig heb, hoe vaak ook; hij staat klaar. Bij eventuele problemen zijn ze altijd bereid om meteen te kijken wat de oorzak is. Wel van tevoren even bellen, maar dan lopt het gesmeerd
Ik heb een schade gehad en die is door van Vliet dusdanig hersteld dat je er echt niets van terug ziet, zo mooi!
Prima bedrijf, goede service en deskundig personeel.
geweldig altijd snel en goed vriendelijk personeel bijna vrienden
Wij staan tot alle tevredenheid al 30 jaar in deze stalling,erg fijn dat hier ook reparaties en keuring gedaan wordt,erg makkelijk alles in een.
Zeer tevreden,vriendelijke mensen.Staan je altijd goed te woord.Bij schade word alles door hun geregeld met de verzekering.Erg fijn heb dan zelf geen omkijken meer naar.
Al vanaf de grote verbouwing stal ik m\'n caravan bij Van Vliet BV en dat tot volle tevredenheid, met name ook vanwege het gemak van het reparatiebedrijf. Je hoeft maar te bellen en er wordt een planning doorgegeven wanneer een probleem wordt aangepakt.
Prima bedrijf. Betrouwbaar en heel klantvriendelijk. Goede service en kwaliteit. Geen ingewikkelde procedures maar gewoon nuchtere Westlandse mentaliteit.