Altijd gezellig je voelt je nooit te veel bij binnenkomst en ze staan altijd klaar voor je vragen.
Geweldig !!! Vakkundige reparatie en advies. Na 10 jaar ergernis in Delft.
Zowel de stalling als de werkplaats leveren topkwaliteit. Wat ik daarbij extra goed vind is dat men net even verder kijkt. Een extra advies of dat onderdeeltje dat toch ook vervangen moest worden. Daardoor kun je onbezorgd op vakantie.
De Bovag keuring is prima uitgevoerd. Graag had ik van te voren even een bericht gehad over de extra kosten en niet achteraf.
Een bedrijf waar schadeherstel, stalling, reparatie en onderhoud in een keer kan gebeuren dus alles in een. We hebben zeer goede ervaringen gehad met v Vliet die meedenken en de rep en schadeherstel netjes en ter volle tevredenheid hebben afgehandeld.
Altijd bereid om even mee te lopen of wat te doen.
een heel fijn bedrijf. we zijn al enkele jaren zeer tevreden klant voor stalling en onderhoud ze geven ook graag advies indien nodig men denkt daar graag met je mee de service mag met een hoofdletter C men geeft je daar het \"familie\"gevoel..en geen vraag is te lastig prima secretariële ondersteuning
Super. Service en vriendelijk.
Dit is één van de meest klantvriendelijke bedrijven die ik ken. Ze maken gewoon waar wat ze zeggen de wensen van de klant staan echt voorop
onderhoud beurt en advies op gebied van mover, kleine mankementen vragen over extra koeling,kraken van tafel enz.
Reeds 35 jaar vaste klant !!! Zegt genoeg denk ik !!!
heel goed!
Wij zijn zeer tevreden. Zelfs kunnen we wel eens op het laatst onze camper buiten laten zetten.De directe terugkoppeling bij een schade door jullie personeel. Pa 1 keer gebeurd maar toch.
De luifel werd door een windvlaag van onze caravan gerukt. Binnen twe dagen werd door de fa van Vliet een nieuwe luifel geregeld. Die kon ok dinsdagavond ophalen. E-mails werden binnen een paar uur beantwoord (zelfs op zaterdag!) en telefonisch contact met ons gezocht om een probleem bij het bevestigen van de luifel op afstand te helpen oplossen, Hulde!
vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk, voorkomend
Prima ervaringen met dit bedrijf.
De vorige eigenaar van onze caravan heeft jullie aangeraden, en daarom hebben wij besloten om de caravan bij jullie in onderhoud te laten. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ook fijn dat jullie het vervoer konden regelen met stalling vd Maarel! Ik heb de caravan nog niet gezien na afloop van het onderhoud, maar ga er van uit dat alles goed is, heb er een goed gevoel bij!
Al jaren geen problemen, altijd prettig overleg afspraken worden nagekomen. Bij kleine probleempjes/ verlichting o.i.d. met ophalen altijd bereidwillig een helpende hand te bieden. Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Ww