het is een bedrijf dat kennis, klantvriendelijkheid uitstraalt, een goede communicatie met de klanten heeft, wilt meedenken over problemen die zich voordoen op allerlei gebied met betrekking tot de stalling als wel het onderhoud het is een stalling die zeker aan te raden is
ALTIJD vriendelijk, deskundig, geen moeite is teveel !!!
onze ervaringen zijn goed!!!
Heel fijn dat een onderhoudsbeurt of mankement tussendoor snel doorgegeven is (via de site, email of telefonisch of even gezellig langs) en dat deze altijd ook zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Het gemak ook dat de caravan daar in de stalling staat, dus geen ophalen en wegbrengen. Wordt zo door hun zelf geregeld. En altijd alles even netjes en vriendelijk. Top!
Prettige ontvangst,goed advies,klantgericht
Zeer behulpzaam met overstap van onze oude stalling naar deze stalling van Van Vliet.Netjes ontvangen.Hebben nu een stalling waar wij achter staan en zelfs een recept voor de lekkere koek die zij bij de koffie serveren.
Bedankt, Voor het wassen van de camper en het dak in de was zetten, keurig en mooi schoon. groetjes Tom en Ria Bouman
Uitstekend Vakbekwaamheid alom
Deskundig, klantgericht, altijd bereid tot meedenken en oplossingen vinden
Zeer tevreden. Onze caravan is verbouwd naar onze wensen. De communicatie liep perfect en werd raad gegeven en tips, hoe het ook anders, beter, kon als in ons Idee. De caravan is echt geweldig mooi geworden . Ook de stoffering van onze nieuwe bank is prachtig en zit heerlijk.
Klantvriendelijk en goede service!
Wij zijn in de 70 en niet zo snel meer. Bij Van Vliet hebben ze alle tijd voor je. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, ook telefonisch. Ook zijn de adviezen niet alleen gericht om omzet te maken. wij zijn blij met dit bedrijf
Niet alles een 10; anders worden jullie maar verwaand. Nu nog een opslag voor gasflessen
Fijn, vriendelijk, vakkundig, meedenkend: prima bedrijf!
Wij zijn zeer tevreden. Onze caravan staat hier gestald, is in onderhoud, het is 1x voorgekomen dat onze caravan na afspraak niet buiten stond. 1 telefoontje vroeg in de morgen en binnen een kwartiertje stond deze buiten. Later bij thuiskomst van de vakantie lag er een excuusbrief plus een gratis wasbeurt in de bus. Prima bedrijf dank jullie wel.
van Vliet Caravans is met zijn medewerkers en service een naar mijn mening bijna een niet te evenaren bedrijf niet alleen zakelijk maar zeker ook menselijk en begrip vol.