service en veiligheid.

Ik werd gebeld met een goede uitleg over de staat van ons sleurhutje. Wat er gemaakt moest worden en de kosten. Op mijn vragen een duidelijk antwoordt zodat ik straks met een veilig gevoel de weg op kan, ook de bergen in. Van Vliet is een bedrijf waar je je thuis voelt en begrepen.

Prima reparatie

Goede afspraak betreft reparatie

Onderneming met een klantvriendelijke en professionele uitstraling

Caravanstalling Van Vliet is een echt familiebedrijf dat vooral erop gericht is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en te helpen om een vakantie met caravan of camper zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen. De stalling wordt op een professionele wijze gerund en vernieuwingen en verbeteringen worden voortdurend doorgevoerd. De werkplaats wordt gerund door ervaren en deskundige monteurs en hebben persoonlijk contact met de klant in geval van twijfel aan de conditie van onderdelen, zoals gasslangen, banden e.d. of de algehele conditie van de camper of caravan. Kortom, een kwalitatief hoogstaand bedrijf zonder kapsones.

Goed geholpen en waar nodig overleg

Lijkt prima. Caravan ging gelijk weer de stalling in dus het beoordelen van de resultaten komt later. Op het eerste gezicht zag het er prima uit.

Perfectie voorop.

Mijn ervaring is dat wat je vraagt wordt gedaan en zelfs gefilmd zodat ik het op afstand kan beoordelen. Nooit is iets teveel voor ze en dat maakt het alsof je thuis komt. Komen ze nog iets kleins tegen dan gaat dat als service erbij. Geen gedoe want veiligheid gaat voor alles. Zeer ter zaken kundige mensen die ik graag mijn caravan toevertrouw.

Goede informatie

Mijn ervaring met jullie is positief, maar over de laatste beurt/reparaties kan ik niets zeggen omdat ik daarna nog niet met de caravan ben weggeweest.

Een écht familiebedrijf, korte goed werkende lijnen en transparante communicatie.

Ik ben pas een jaar of twintig klant, maar Ken het bedrijf behoorlijk goed. Het is een kwalitatief goed bedrijf. Met eerlijke prijzen en goede service.

Fijne persoonlijke hulp. Goed gevoel bij de adviezen

Bij wegrijden thuis een probleem met de ventilator. Hup even langs de garage en Tom maakt even tijd voor ons om te checken wat te doen. Een reparatie is snel gepland. Alleen valt een rekening nog wel eens tegen😉

Adequaat geholpen

We worden vriendelijk ontvangen, men neemt de tijd om te luisteren en goed mee te denken. Er volgt een goed advies. Vervolgens wordt alles keurig netjes geregeld en staat de camper netjes op tijd weer klaar om veilig op reis te gaan. Super!!

Goede en prettige service

Goed advies Nemen de tijd om alles goed te bespreken Doen geen overbodige dingen, wel noodzakelijk onderhoud. Ik woon in Frankrijk maar neem mijn camper mee naar van Vliet voor onderhoud etc

servicegericht en kwaliteit zijn hier sleutelwoorden

Er wordt zoals altijd de tijd genomen om te luisteren naar je vragen. Vervolgens wordt onderzocht of de gevraagde reparaties of verbeteringen echt nodig zijn en of ze misschien niet beter, anders of niet gedaan hoeven te worden. Altijd is er het vertrouwen hierdoor dat er nooit onnodige zaken worden gedaan met een hoge rekening.

Vriendelijk, hulpvaardig en goed.

De badkamer deur zat klem. Op ons verzoek werden we snel geholpen: zij reden de camper van de stalling naar de werkplaats, repareerden het slot van de deur en brachten de camper weer terug. We werden geweldig geholpen.

Prima service alsmede vriendelijk, kundig en geduldig personeel.

Bij dit bedrijf terecht gekomen voor het wassen/poetsen van mijn caravan. Wat mij daarbij opviel: wat is de werkplaats netjes, schoon en opgeruimd, perfect! Daarna eenmaal een reparatie laten uitvoeren en een accessoire laten monteren (kreeg dar zelfs een video van!). Service was daarbij top, mede door de klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen, alsmede het goede contact en meedenken met de klant. Inmiddels een afspraak gemaakt voor een BOVAG-beurt en zelfs mijn (kritische) zwager voor zijn caravan daartoe kunnen overhalen.

Geweldige service van supervriendelijke mensen

Aangezien ik mijn camper in de verhuur had, was ik een vrij ongebruikelijke klant voor Caravanstalling Van Vliet. Desondanks waren er nooit moppers over mijn verschillende verzoeken. Iedereen was elke keer super aardig en behulpzaam. Ik heb ook nog een reparatie laten doen bij de bijbehorende garage, wat ook naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Top bedrijf!

FFlexibel, meedenkend en proberen kosten voor klant laag te houden

Vertrouwen waard.

Altijd klaar voor de klant. Denkt mee over mogelijke oplossingen. Geeft goede feedback tijdens de reparatie. De vooraf gegeven prijsopgave kloppen achteraf ook

Een meer dan uitstekend bedrijf.

Het personeel staat altijd op een vriendelijke en geduldige wijze voor je klaar. Service is top niet in de laatste plaats door, de rust zelve(!), Johan die overal wel een prima oplossing voor heeft waarbij er wordt gekeken of het niet goedkoper maar wel goed kan. Klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al meer dan 25 jaar hebben wij de beste ervaringen met de familie en het bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief, denken echt mee en houden zich aan afspraken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor zover ik kan zien is het een goed bedrijf en positief klant gericht. Een 10 is voor de meester en je moet niet willen te hoog te eindigen. Kan de volgende keer alleen maar tegenvallen.

PRIMA EN DESKUNDIG BEDRIJF

• Reden bezoek Andere reden