Waarschuwingslampje brandt. Direct naar de garage gereden met de vraag of er tijd is om even te bekijken wat er aan de hand is. Er is zelfs tijd om het probleem op te lossen. Met een kopje koffie erbij wacht ik tot ik weer veilig verder kan rijden. Geweldig!
Autobedrijf Knobel biedt uitstekende service! Mijn auto was tevens snel klaar, waar ik ontzettend blij mee ben.
Ik vind het fijn als er contact met mij wordt opgenomen als er wat extra gebeuren moet. Dan weet ik ook wat het mij gaat kosten!
Altijd bereikbaar en beschikbaar!
Goeie uitleg, goeie begeleiding, goed avies.
Kan altijd snel komen, afstand is minimaal en service altijd prima. Kleinschalig dus goed benaderbaar.
Lijkt me duidelijk
Autobedrijf Knobel staat voor hele goede service, klantvriendelijk en behulpzaam. Het team van Knobel staan altijd voor je klaar. Heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Autobedrijf Knobel.
Autobedrijf Knobel staat altijd klaar voor je ! Alle 5 de sterren dik verdiend !
Fijn de haal- en thuisbrengservice als je problemen hebt met je mobiliteit
xx
Komen afspraken na. Verlenen srvicE
Word altijd goed geholpen
Vlotte reparatie en vriendelijke afhandeling.
Ik word er altijd goed geholpen, en het zijn vriendelijke mensen.
Een beschadigde auto middels krassen is balen natuurlijk, maar als je hem dan ophaalt en Garage Knobel heeft ze weggewerkt dan is ie weer als vanouds, nogmaals dank hiervoor!
Een hele goede garage met snelle service en kwaliteit.
Zoals altijd goed en snel geholpen
vriendelijke duidelijk uitleg en advies.
Een 10+ voor de vlotte, deskundige, vriendelijke en persoonlijke werkwijze.
Snelle servicec met bestellen nieuwe onderdelen en vakkundig geplaatst.
Ik kom al 40 jaar bij garage Knobel. Ze zijn heel vakkundig en vriendelijk. Nooit geen problemen gehad met reparaties en onderhoud, staan altijd klaar voor je.
Erg fijn geholpen, vriendelijke mensen en kundig.
Topbedrijf
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.