Ik ga er zeker weer heen.
Ik ervaar de mensen als deskundig en vriendelijk altijd een praatje en een bakje koffie.
Mijn Audi A6 heeft een grote beurt gehad alle storingen verholpen, mijn auto wordt daar zeker weer aangeboden voor de volgende beurt
goed en om de hoek
Klantvriendelijk
Ik ben gewoon tevreden . Ze hebben ons een betrouwbare auto verkocht . Hij rijdt echt hartstikke fijn .beter kan niet
Goede service deskundig. Zeer Ik word vriendelijk te woord gestaan.
X
Werd netjes gebeld toen er onverwachte kosten kwamen. Ik werd goed geinformeerd wat de mogelijkheden waren en zijn samen tot een passende oplossing gekomen.
Er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt Als tijdens de reparatie onvoorziene omstandigheden voordoen wordt je netjes gebeld. Na de beurt of reparatie wordt de factuur netjes toegelicht en wordtvtevens aan gegeven wat je een volgende keer te verwachten staat maar nu nog niet vervangen moet worden. Ook tussendoor om b.v. je oliepeil te controleren doen ze in een handomdraai Kortom, de 5 sterren zijn verdiend.
Volgens afspraak zomerbanden geplaatst en winterbanden in de opslag gedaan.
Staan klaar wanneer ik ze nodig heb . Klant vriendelijk. Goede uitleg over de reparaties van de auto
X
Klantvriendelijk en een goede uitleg.
Zo de auto heeft weer een grote beurt gehad.
Deskundig
Mijn gekochte 20je oude auto na laten kijken ivm electra problemen. Heeft alles opnieuw ingesteld en meeste problemen opgelost. Nog 1 onderdeel nodig, wordt aan gewerkt. Eigenaar was open, eerlijk ,en binnen dag alles gecheckt en opgelost. Ook wat extra werk gedaan. Weet nu precies waar ik aan toe ben en gerust gesteld. Prijs viel enorm mee en Apk laat ik voortaan daar ook doen. Uitdraai van alle checks, oplossingen. Onderdeel wordt naar gezocht. Vakmanschap en betrouwbaarheid zoals je van een garage mag verwachten. Super blij mee !!
Goede service, prima prijzen, staan altijd voor je klaar, niks is te veel, heel deskundig.
prettig geholpen, zoals altijd trouwens al meer dan 50 jaar!!!!
Prima service, en klant vriendelijk
Vakkundige klantgerichte garage ten zeerste aan te raden.
Deskundig en vriendelijk
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.