Zijn deskundig en geven goed advies
Snel ,vakkundig en vriendelijk geholpen
voor ons makkelijk op loop afstand
Goede service!!
Staan je goed te woord, snel een afspraak kunnen maken .
Altijd goede service en uitleg. Fijne garage!
Voor mij al jaren een betrouwbaar adres
Ik heb vloermatten gekocht werden netjes in de auto gelegd prima. Personeel een beetje stug.
Zeer goede garage. Kwalitatief altijd goed door gebruik van originele onderdelen. Denken met je mee, snelle service, persoonlijke benadering met aandacht voor de klant. Heel fijn.
Kon zelf niet naar hen toe komen ivm een kapotte accu...dus kwamen ze naar mij toe om de auto op te starten en zodoende kon ik naar hen toe..en de accu plaatsen ze gratis.
professioneel met een menselijke maat.
Ik kom al meer dan tien jaar, naar volle tevredenheid. Voor aanschaf, onderhoud en keuringen.
Ik ben erg tevreden, omdat de service goed is. Ze komen afspraken na. Krijg koffie en kan wachten tot auto klaar is
Voor elk probleem of vraag over mijn auto heeft Knobel een oplossing!
Altijd uitstekend geholpen
Mijn ervaringen zijn zeer positief. U bent behulpzaam en kundig.
Ook met kleine akkefietjes tussendoor ,ben ik nog altijd direct en naar volle tevredenheid geholpen.
Goede en betrouwbare garage
Zeer betrokken. Goede adviezen, 1
Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen in onze zoektocht naar onze volgende auto. De duidelijke uitleg, open communicatie en het nakomen van de afspraken geeft veel vertrouwen en een fijn gevoel.
Hele nette behandeling. Staan altijd voor je klaar. Proberen z.s.m. tijd in te plannen.
afspraak op korte termijn kunnen inplannen, bericht toen d auto klaar was
Goede service snel geholpen niks mis mee
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.