oke
N.v.t
Ik kom er al 22 jaar. Zelfs nadat Ik verhuisd ben naar een andere woonplaats heb ik geen ander bedrijf opgezocht. Ik denk dat dat genoeg zegt :) Fijne mensen!
Uitstekende garage. Volste vertrouwen in deze mensen
Heel vriendelijk en behulpzaam familie bedrijf. Denken altijd met je mee en geven goed advies. Je merkt een echte passie voor auto's en dat zie je ook terug in de deskundigheid. Breng de auto er altijd met de volste vertrouwen heen. Top bedrijf!
Mijn wat oudere auto kwam om een apk en een beurt. Ik wist niet wat het beste was kleine of grote beurt voor de auto. Ik heb een eerlijk en goed advies gehad. Ben heel erg tevreden
het voornaamste te zijn: EERLIJK
Ik kom al jaren bij Knobel. Ik wordt elke keer prima geholpen. Zeer betrouwbare garage.
Zeer goede ervaring, konden de auto snel brengen. Duidelijke diagnose wat er mis was met de auto. Van tevoren gebeld wat de kosten waren. Duidelijk advies wat we het beste konden doen.
Betrouwbare vakkundige vakmensen, daarom ben ik al 40 jaar klant
Al jaren betrouwbaar en komt zijn afspraken na
Goede service, vakmensen en komen afspraken na.
Aanrader
goed geholpen en goede service
Optimale plannings afspraak , deskundig advies en technische uitvoering. Mooie fiets. Acceptabele reparatie kosten.
Weer goed geholpen met een nieuwe apk en kleine beurt.
Tevreden
Vakkundige garage. Personeel denkt mee. Men is vriendelijk en accuraat. Fijne garage.
Goede en snelle service tegen een eerlijke prijs
Denken mee en nemen tijd voor je
Afspraken worden keurig op tijd nagekomen. Dienstverlening is prima.
Onderhoud en reparaties zeer accuraat en tegen een redelijke prijs
De klacht is snel en adequaat verholpen
goede service, kan er altijd terecht. kom er al 12 jaar
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.